kızlar yardım OĞLUŞUM DAHA 6 AYLIK BEN HAMİLE KALMIŞIM :o :o

enatib_yasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
69
2
48
İstanbul
Kızlar oğluşum daha 6 aylık ve bugun test yaptım yine hamileyim sezeryanla doğum yapmıştım bi sakıncası varmı başına böyle bir olay gelen varmı ..yardım edin oğlum hala emiyor emzirmeye devam edeyim mi?????

hayırlı olsun canım sağlıklı bi gebelik geçirmeni dilerim.Kuzenimin eşi de bebeği 5 aylıkken tekrar gebe kaldı o da sezaryen doğum yapmıştı hem doğumda kistleri de alınmıştı bişey olmadı doğurdu sağlıkla.Emzirebilirsin bi sürü yazı var bunla ilgili ben onun için braz bakmıştım internette baya bişeyler var.Ama sana kalmış tabi drunla görüş tabi ki ilk başta.

Maşallah yaa :) emzirebilirsin ama doktorunla görüş derim benim arkadaşımın ablası doğurdu sezeryanla 2 ay sonra hamile kaldı daha dikişleri yeni kaynamışken onuda sağlıkla kucağına aldı güvendiğin bir doktor seç

Kızlar oğluşum daha 6 aylık ve bugun test yaptım yine hamileyim sezeryanla doğum yapmıştım bi sakıncası varmı başına böyle bir olay gelen varmı ..yardım edin oğlum hala emiyor emzirmeye devam edeyim mi?????

Benim yakinim falan degil direk kendim yasiyorum ayni durumu eylul ayinda kizimi dunyaya getirdim sezeryan ile ve mart ayinda tekrar hamile oldugumu ogrendim sian kizim 9 aylik ve ben 4 aylik hamileyim dr 5. Aya kadar kilo almazasam bir problem olmayacagini soledi almamaya calisiyorum hatta 3kilo verdim emzirme konusuba gelubce benim kizim emmedigi icin bilgim yok ama kulaktan dolma ilk 3 ay emzirebilirsin diye biliyorum kontrole gittiginde dr sana bilgi verir mutlaka... hayirli olsun
İstiyorsanız neden doğmasın:).Ablamın 13 ay ara ile 2 oğlu var.Büyük 4 yaşında iken birde kızı doğdu.3ü birden büyüdü,şimdi 3üde evli:38:

Çoğu anne adayları ve dah önce düşük yapmış annelerin bu konuda çok dikkat etmesi gereken bir durum var.

Bu forumda da yeni yeni testler yapmaya başladım. Daha önce hastalarımaza bil fiil yazılı yaptığımız testler şunu gösterdi

Eğer anneler / anne adayları bebeği ve/veya kendi için gelecek korkusu taşıyorsa özellikle bebeği için : Nasıl yetiştirirm, ya hasta olursa,ya bakamassam ,ya ... , ya.... gibi düşünceler içinde olan kadınların % 74 ü ilk çocuğunda düşük yaptı veya Aynı hissiyatta olup ve 1 bebek sahibi olan anneler ikinci bebeği isteyince bu hissiyat yüzünden bebek anne karnında ya kalbi duruyor yada bi şekilde düşük yapıyorlar.

Allah (c.c) rızka kefildir. ve çocuk cennet kokusudur. onun için bu evhamlı hissiyattan kurtulun yoksa bol bol düşük sizi bekliyor.

Birde düşük yapan anneler buradaki ankete katılarak hissiyatlarını yazabilrler mi. şu şekilde:

bebek istiyordum ama geleceği için korktum şu ayda düşük yaptım

Back
X