kızlar yardım OĞLUŞUM DAHA 6 AYLIK BEN HAMİLE KALMIŞIM :o :o

enatib_yasemin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
69
2
48
İstanbul
Kızlar oğluşum daha 6 aylık ve bugun test yaptım yine hamileyim sezeryanla doğum yapmıştım bi sakıncası varmı başına böyle bir olay gelen varmı ..yardım edin oğlum hala emiyor emzirmeye devam edeyim mi?????

hayırlı olsun canım sağlıklı bi gebelik geçirmeni dilerim.Kuzenimin eşi de bebeği 5 aylıkken tekrar gebe kaldı o da sezaryen doğum yapmıştı hem doğumda kistleri de alınmıştı bişey olmadı doğurdu sağlıkla.Emzirebilirsin bi sürü yazı var bunla ilgili ben onun için braz bakmıştım internette baya bişeyler var.Ama sana kalmış tabi drunla görüş tabi ki ilk başta.

Maşallah yaa :) emzirebilirsin ama doktorunla görüş derim benim arkadaşımın ablası doğurdu sezeryanla 2 ay sonra hamile kaldı daha dikişleri yeni kaynamışken onuda sağlıkla kucağına aldı güvendiğin bir doktor seç

Benim yakinim falan degil direk kendim yasiyorum ayni durumu eylul ayinda kizimi dunyaya getirdim sezeryan ile ve mart ayinda tekrar hamile oldugumu ogrendim sian kizim 9 aylik ve ben 4 aylik hamileyim dr 5. Aya kadar kilo almazasam bir problem olmayacagini soledi almamaya calisiyorum hatta 3kilo verdim emzirme konusuba gelubce benim kizim emmedigi icin bilgim yok ama kulaktan dolma ilk 3 ay emzirebilirsin diye biliyorum kontrole gittiginde dr sana bilgi verir mutlaka... hayirli olsun
İstiyorsanız neden doğmasın:).Ablamın 13 ay ara ile 2 oğlu var.Büyük 4 yaşında iken birde kızı doğdu.3ü birden büyüdü,şimdi 3üde evli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…