Kızlar yardım ovu testinde ikinci cizgi hic koyu cikmiyor

birmucizeolsun

Bahşettiğin mucizemi koru Allah'ım.
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
719
773
103
35
Arkadaslar ovu testinde bugune dek hic ikinci cizgi ayni koyulukta olmuyor. Hep daha silik veya yok. Bu cok moralimi bozuyor. Ben hic yumurtlamiyorum galiba. Markasi laboquick. Takvimde yumurtlama günüm 15. Gun gozukuyor. Ama o gun ikinci cizgi yok gibiydi. Bugun 18. Gün. İkinci cizgi daha belirgin ama yine c cizgisi ile ayni koyulukta degil. Ben yumurtlamiyo muyum? Bunu yasadigi halde hamile kalan var mi? Bu testler guvenilir mi?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 64
Bu arada bu testleri bir yıldır yapıyorum ara ara. Yumurtladigimi dusundum belirtilerimin oldugu gunlerde bile ikinci cizgi koyu degil.

Canim eger onceki gunler silikse simdi koyulasmaya basladigina gore 1 2 gune yumurtan catlar devm et seni bi sayfaya etiketlicem isin ustasi orda yardmci olur

Geç yumurtluyor olabilirsin canım ben de Mart ayında 22. Gün yumurtlamıştım normal de 12. Gün yumurtlarım mevsim dönemlerinde olabiliyor ama bence adet olduğunda 3. Günü hormon testi yaptır canım ve 21. Günü progesteron testi böylece öğrenirsin yumurtaların da neler olup bittiğini ;)

Back
X