• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar yardim sizce camasir makinami tamirmi edeyim yoksa yenisinimi aliyim?????

melek19824

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
347
1
16
Adana
Yaklasik bi haftadir makinamin beyni arizalanmis 180 tl masrafi var dedi servis kararsizim napicam bilmiyorum acaba tamir edip bikac sene daha kullaniyim mi cunku makinam temiz bes yil once almistim yoksa gidip taksitle yeni bir makinami aliyim siz olsaniz ne yapardiniz???????

eğer mümkünse yenisini al derim ..
çünkü bizimde makineninbeyni arızalanmıştı yaptırdık 1 sene sonra yeniden oldu onu yaptırıyoruz başka zorun çıkıyor.
sonra anladık ki bununla başa çıkamıcaz en sonund ayenisini aldık rahat ettik:49:

Cvp icin tskkurlr biz bide koyde oturuyoruz malum ufak cocuklar bahceye gidip geliyolar bazen gunde iki makina elbise yikiyoruz bes yildir ilk defa bozuldu makinam cok zor makinasızlık ama servise gelen adam dediki daha yeni makinan yaptirmaya deger napicam bilmiyorum eyer yeni bitane alicaksam bu dokuz kiloluklardan almayi cok istiyorum yada bu hayalimi erteliyeyimmi??

Cvp icin tskkurlr biz bide koyde oturuyoruz malum ufak cocuklar bahceye gidip geliyolar bazen gunde iki makina elbise yikiyoruz bes yildir ilk defa bozuldu makinam cok zor makinasızlık ama servise gelen adam dediki daha yeni makinan yaptirmaya deger napicam bilmiyorum eyer yeni bitane alicaksam bu dokuz kiloluklardan almayi cok istiyorum yada bu hayalimi erteliyeyimmi??

eğer makinen kaliteli ve pahallı bişeyse yaptır tabiki..ama ucuz yollu bi makineyse yenisini alabilirsin 9 kiloluklar benim bile hoşuma gidiyor

Annem de senelerce makinanın tamirine paralar ödedi..
Herhalde o tamir paralarını bir araya getirse çoktaan bir makina almıştı.
:31:
Sonra dayanamadım gittik yenisini aldım maşallahhh rahat..
Bence yenilerinden al.. 8 kiloluk benim mesela dolduruyorum bir sürü öyle sık çalıştırmıyorsun hem hem de daha tasarruflu oluyor yeni makinalar..
Servis elemanı tabi ki yaptır der çünkü para alacak sonuçta :ssz:

ekonomik durumun şuan müsaitse tabi ki yenisini al canım. tamir edilen çamaşiır makınaları eskısı gibi randıman vermez

Cok sagolun kızlar cok yardımcı oldunuz kararımı verdim sayenizde bu kadinlar kulubunu uzun zamandir okuyorum ama ilk defa yazdim iyikide yazdim esimlede konustum oda tamam dedi haftaya gidip bakicaz hangisini tavsiye edersiniz bu dokuz kiloluklar nasil .?

Back
X