kızlar yardım test pozitif mi ? sizce

kaderdursunnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
247
63
28
33
Merhaba ben yeni üye oldum adeti më daha 1 hafta var ama bel ağrım ve kasık ağrılarımdan şüphelenip erken gebelik testi aldım 1 çizgi silik çıktı sizce sonuç pozitifmi?

Eklentiler

• 20151122_014736.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 212
2. Resimde silik bi cizgi var evet ama aadetinede daha varmis bi kac gun bekle yine yap 2 cizgide kirmizi net olunca git kan testi yaptir hakkinda hayirlisi

noldu kan testi sonuclarin??
Cnm kan testi yaptırdım 0.100 çıktı suan gözükmüyor hamilelik ben daha önce 2 doğum yaptım bu ara 1 oğlum 1 kızım var ama diğer hamileliklerimi adet dönemim geçtiğinde ogrwnmistim bunda Henüz adetime 8 gün varken yaptırdım doktora sordum erken yaptırmışsın dedi 1 aralıkta adet görmem gerekiyor beklicez dedi doktorum da ama son 1 haftadır göğüslerime dokunamiyorum. Bel ve kasık ağrım çok fazla normalde ben adet öncesi kasık ağrısı çekmem adet olduktan ertesi gün başlar agrilarim göğüslerimin uçları çok belirginlesti açıkçası sakinim yani ilacı bu arada icmememi söyledi doktorum varsa kanda belli olmazmiydi bilemedim çokmu acele davrandim

Canim Allah bagislasin çocuklarını :) daha adetine var dolayisiyla belki henuz yerlesme olmadigi icn kanda cikmamistir ama demistim ya o predictor marka idrar testi yaniltio hatta bana kalsa toplatilmasi gereken bi test cunku sende eklenmis oldun negatifken iki cizgi cikaran hatali bi test. Hakkinda hayirlisi olsun ama eger adet gecikmesi yasarsan o zaman nirmal 3 5 liralik testle tekrarla hatta bu ay hamile diilsen de erken erken gebelik testi alma normal olanlarla adet gecikmesi yasadigin zaman yaparsın.

Öyle yapıcam canım adetime 3 gün var ama göğüslerim çok fena oldu uçlarında beyaz benekler çıktı sivilce gibi değil bebeklerin ağzında pamukçuk olurya ona benzer ben daha önce bu belirtileri 3 sene önce hamileyken yaşamıştim hamile olduğumu çok geç öğrendim 3 sene önce geç döllenme nedeniyle okadar test yaptım aldım ki hepsi negotifti tabi erken gebelik testi kullanmadım normal olandan kullanmıştim erken gebelik testini ben daha yeni öğreniyorum ve ilk defa bu ay yaptım :) daha kullanmayı düşünmüyorum valla erken gebelik testlerini mis gibi 3 tl lik varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…