• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım tüp bebek tedavisinde az yumurta ve düşük e2

burp

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
5.580
15
358
31 ekimde lucrine. başladım ilk 4 gün 375 puregon kullandım
ilk gün e2 değerim 5 idi
5. gün e2 değerim 30 yumurta sayım 1 tane 7 bir tane 4 mm idi dozajı doktorum 650 ye çıkarttı
7. gün e2 değerim 80 bir yumurtam 10 mm bir yumurtam 7 mm bir yumurtamda 4mm çıktı

doktorum yumurta sayımıda e2 değerimide az buldu sizin tedavinizde e2 değerleriniz ve yumurta sayılarınız kaçtı kızlar kafama çok takılıyor

ilk gün e2 değerim 5 idi
5. gün e2 değerim 30 yumurta sayım 1 tane 7 bir tane 4 mm idi dozajı doktorum 650 ye çıkarttı
7. gün e2 değerim 80 bir yumurtam 10 mm bir yumurtam 7 mm bir yumurtamda 4mm çıktı

doktorum yumurta sayımıda e2 değerimide az buldu sizin tedavinizde e2 değerleriniz ve yumurta sayılarınız kaçtı kızlar kafama çok takılıyor

canım doktorun haklı sanırım. ben iki asılama yaptırdım. simdi tüp bebek deniyorum. puregon kullanıyorum. önce 200mg basladı sonra 175 ve şimdi 150mg ye düşürdü. ilk gün e2 54dü. 5.gün 850 oldu. bugün 7.günüm ve 1200 oldu e2.
yumurta ise bir tane 17mm, iki tane 16mm, bir tane 15mm ve altı yedi tane 11mm var. canım sanırım yumurtaların biraz nazlı :) ama problem yapma. doktorum ve bildikleime göre önemli olan yumurtanın kaç tane oldugu değil. 20tane de yumurtan olsa önemli olan kaliteli olması. senin iki yumurtan var. yüksek dozda ilaç alıyorsun ve anca gelişiyorlar. bünyen bu şekilde yani. ama önemli olan az veya cok gelişiyor olması. e2 için ise başka ilaç veriliyor diye biliyorum. yani değerini yükseltmek için. sen şimdi bunları kafana takma. takıntı yapmaman çok önemli. bir sorun olursa mesaj atabilirsin.

canım doktorun haklı sanırım. ben iki asılama yaptırdım. simdi tüp bebek deniyorum. puregon kullanıyorum. önce 200mg basladı sonra 175 ve şimdi 150mg ye düşürdü. ilk gün e2 54dü. 5.gün 850 oldu. bugün 7.günüm ve 1200 oldu e2.
yumurta ise bir tane 17mm, iki tane 16mm, bir tane 15mm ve altı yedi tane 11mm var. canım sanırım yumurtaların biraz nazlı :) ama problem yapma. doktorum ve bildikleime göre önemli olan yumurtanın kaç tane oldugu değil. 20tane de yumurtan olsa önemli olan kaliteli olması. senin iki yumurtan var. yüksek dozda ilaç alıyorsun ve anca gelişiyorlar. bünyen bu şekilde yani. ama önemli olan az veya cok gelişiyor olması. e2 için ise başka ilaç veriliyor diye biliyorum. yani değerini yükseltmek için. sen şimdi bunları kafana takma. takıntı yapmaman çok önemli. bir sorun olursa mesaj atabilirsin.

Canım cevabın için çok teşekkür ederim zaten bunların sıkıntısı ile iyicene duracak büyümeleri çok üzülüyorum aklım almıyor birtürlü ne büyük şansızlık ilk aşılamamda 75 lik puregonla fıstık gibi 3 yumurtam olmuştu hatta kimyasal gebelik yaşamıştım şimdi raporlu olduğum halde 2250 tl lik puregon kullandım toplam 2850 doz puregon kullandım ortada bir şey yok nasıl üzülmiyeyimki :gitme: :sinifsinif:

ilk gün e2 değerim 5 idi

Canım benım de uzun protokolde yanı Lucrın lı tedavımde tek yumurtam olusmustu.Ama kısa protokolde 4 yumurtam olustu.Anlamadım kı doktorlarda mı bır hata var yoksa bıdemı?Canım sımdı transfer olacakmı ?:uhm:

bebetom canım hala devam ediyor tedavim iptal olacakmış gibi konuşmadılar bugün 9. günüm bir tane 17 mm bir tane 11 mm bir tanede 7 mm lik 3 yumurtam var e2 de 200 olmuş endometriumda 8 mm olmuş hani ne öldürür ne güldürür derler ya aynen öyle yapmış olmak için yapıyoruz gerçektende benim yumurta gelişimi ile ilgili bir problemim olmamıştı daha önce belki doktorum onun için uzun protokolü tercih etmiştir

Son düzenleme:
İnanki beklemekte insanı yıpratıyor.Ve düsüncelerde insanı sinir ediyor.Bende cok aglamıstım yumurta gelışımı esnasında sana tavsiyem stres yapma canım hakkında hayırlısı ne ıse o olsun :1hug::enbuyukkk:

Back
X