kızlar yardım victor&rolf flowerbomb ***** narcio rodriguez for her edp VEYA edt

• Konu Sahibi Konu Sahibi kimzo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kimzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
116
3
46
Konya
gelecek hafta sonu eşim yurt dışına çıkıor bu iki parfümden birini sipariş etmeyi düşünüorum hangisi daha kalıcı ağır ve çarpıcı bilgisi olan yardım etsin lütfen

gelecek hafta sonu eşim yurt dışına çıkıor bu iki parfümden birini sipariş etmeyi düşünüorum hangisi daha kalıcı ağır ve çarpıcı bilgisi olan yardım etsin lütfen

narcizo rodrigez...
kimsede pek bulunmayan, diğer kokulara benzemeyen büyüleyice bi koku
bence kesinlikle buu... dolumuda alakasız oluyor orjinalinden oyüzden farklı olur kokun..çokda kalıcı..zaten tarzıda farklı bi koku sınıflandıramıyorum pek

narciso dp de çok iyi taklit edilmiş bunu unutma derim,

ama iki parfüm arasından bende narciso derdim

illa bu ikisimi? başka seçenek olmaz mı

yani olur tabide hani bu ikisi öle çok duyulan bilinen kokular değil bayada metedilmiş yoksa hiçbir fikrim yok ikisiylede ilgili diğer seçeneklerde olabilir ama tenim çok kuru öle parfüm saatlerce tenimde kalmıor hypnotic poisondan başka o yüzden etkili bişiler olsun istiorum.

Son düzenleme:
dior addict, dior dune

chanel allure

este lauder sensous/ sensous noir

lolita lempicka si lolita

nina ricci love in paris

lancome hyonose

bunları dene bunlar kalıcı kokulardır

bnce bir parfümün taklit edilememesi önemli, örneğin be delicious o kadar par verip alınan be delicious dp deki kadar klıcı değil ve yayılmıyor çevreye, aynı şekilde chance, narciso ... bunların taklitleri çok başarılı eeee bu durumda bu kokulara o kadar para vermek gereksiz bence çünkü herkeste olan kokular helee chance
bu kadar ayağa düşmüş bir başka koku bilmiyorum, ben parfüm seçerken taklidi olmayan ya da taklidi başarılı olmayan kokular seçiyorum artık

lancome hypnose dün denedim gucci rush ve cinemayıda ilk önce terkeden hypnose oldu sonra rush sonra cinema.cinemanın kokusunu çokda beğenmedim daha doğrusu estenin sensous a benzettim çok yoğun kehribar kokuor her ikisindede.ha bu saydıklarından dior addict ve gucci rush beğendim hem güzel hem kalıcı ama işte orginalini bulamayacağım parfümlerden olsun istemiştim nasılsa diğerlerini tekin acardan yada boynerden temin edebilorum diye ama daha zamanım var bakcam canım artık

Son düzenleme:
ama estenin kokusu cinemadan daha güzel ve çok kalıcı istemediğiniz kadar kalıcı bi parfüm bence her tenede giden bi parfüm

narciso yoğun,pudralı, sıkıcı ileri yaşlar için bir koku bence. ama güzeldir. daha çarpıcı istiyorsan addict aldırabilrisin. eğer buram buram çiçek ve çok kalıcı arıyorsan micheal kors un klasiği var. pradanın kokuları olabilir. hypnotic de çok güzel. narcisodan sıkılabilirsin.

sırf çiçek istemem çiçek oryantal olabilir böle vurgulanması derin olsun yeterki şekerlide olur baharatda esmerim çünkü ne kadar ağır olursa olsun kaldırabilirior tenim o yüzden baskın kokular istiorum prada yı ve michael kors açıkcası çok duymadım onlarıda raştırmak lazım teşekkür ederim bilgiler için

casmir addict tom ford bunları dene birde kalıcılıkları en iyi parfümlerdir :31:
michael kors michael kors dene birde

Son düzenleme:
casmiri daha bugün kullandım o var addict te listemde ama burda bulamayacağım kokular istiorum freshop dan getirteceğim o yüzden bu markaları tercih etmiştim addicti burdan alacağım zaten

tom ford u daha öncede sölemiştin sen şimdi oda eklendi baya kararsız kaldım ama neyse sırayla getirtirim artık sen biliormusun narcio kokularını tercih edebileceğin varmı ikisi arasında

cnm vıctor&rolf cok guzel bır kokudur 2 yıla yakın sadece onu kullandım ama cok kalıcı oldugunu soyleyemem gercı benımkı edtydı edp cok daha kalıcı olur dıye dusunuyorum.ama bence bu koku daha acık tenlılere gıdıyor esmerlere hafıf kalıyor bunu dusunerek tercıhını yap derım.bıde bu parfum ınanılmaz bereketlı bır parfumdur ben-kı gunde bazen 10 fıstan fazla sıkan bırıyım-100 mlsını her gun kullanmama ragmen 2 yıla yakın bır surede ancak bıtırdım.dıger parfum hakkında hıçbır bılgım yok ama:26:

Back
X