Kızlar yardım yeniyim lütfen

Asli1233848

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2021
1
0
1
21
Merhaba kızlar iyisinizdir umarım ben erkek arkadaşımla birliktelik yaşamadım fakat meni sinin vajinamın yakınına gelmiş olma ihtimali var bugün 24aralık ben en son 25kasımda regl oldum gerilip tarlusal içtim iki gündür üç tane içtim şu ana kadar ancak hala regl olmadim hamile olma ihtimalim var mıdır? Vajina içine doğru bir meni akışı olmadı kesinlikle sadece vajine etrafına sıçramış olabilir.

Merhaba kızlar iyisinizdir umarım ben erkek arkadaşımla birliktelik yaşamadım fakat meni sinin vajinamın yakınına gelmiş olma ihtimali var bugün 24aralık ben en son 25kasımda regl oldum gerilip tarlusal içtim iki gündür üç tane içtim şu ana kadar ancak hala regl olmadim hamile olma ihtimalim var mıdır? Vajina içine doğru bir meni akışı olmadı kesinlikle sadece vajine etrafına sıçramış olabilir.
birliktelik yaşamadan, meni vajinanın yakınına geldi diye hamile kalma ihtimalin on milyonda 1 falan ancak olabilir. insanlar aylarca, yıllarca uğraşıyorlar çocuk sahibi olabilmek için. kendini ilaca boğmayı bırak yoksa ilaç yüzünden hastanelik olursan herkese neden bu kadar ilaç içtiğini anlatman gerekecek. şimdi sakinleş kendine bir papatya çayı yap ve sonra regle yardımcı yoga hareketleri olan videoları aç internette onları yap. vücudunu strese sokup reglini daha da geciktirme. erkek arkadaşınla da ne şekilde olursa olsun birlikte olurken prezervatifle korunmayı bırakmayın. sadece gebelik için değil, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan kendinizi korumak için de. evlenip de kocanın ve senin de cinsel hastalık taşımadığına emin olana kadar da prezervatif kullanmadan sürtünme yoluyla dahi birliktelik yaşama. böylece aklında böyle sorular olmaz

Back
X