Kızlar oğlum cam bardakla elini kesti...acile götürdüm dikiş atarsak durmaz çok da derin degil pansuman tek yapalim dendi..pansuman yapildi eve geldik oğlum çikardi ben tekrar yaptim tekrar çikardi..çok korkuyorum ne yapayim resmini de atiyorum çok mu kötü sizce..basina böyle bi sey gelen oldu mu ne zaman iyileşti..uyutmaya calisiyorum tekrar pansuman yapmak için birakmiyor çünkü..
canım yiğenim bahçede şu fiskiyeler varya koşarken ona basmıştı aynı şekilde dr dikiş atmadı oturtamadığımız için pansumanı da sürekli çıktı ama temiz tutmaya çalıştık sık pansuman yapmak zorunda kaldık
onların eti taze çabuk iyileşir
Geçmiş olsun, bir şey olmaz korkmayın.
Siz oyuncaklarını önden bi yıkayıp temizleyin. Dokunabileceği yerleri maksimum temiz tutmaya çalışın, uyudukça pansumanını yapın, üzerini sürekli kapalı tutmayın zaten.
Eldeki, avuçtaki yaralar çabuk geçer, bebek olduğu için iyileşme hızı daha da fazla. Sıkmayın kendinizi, böyle böyle büyüyecekler.
Kızlar oğlum cam bardakla elini kesti...acile götürdüm dikiş atarsak durmaz çok da derin degil pansuman tek yapalim dendi..pansuman yapildi eve geldik oğlum çikardi ben tekrar yaptim tekrar çikardi..çok korkuyorum ne yapayim resmini de atiyorum çok mu kötü sizce..basina böyle bi sey gelen oldu mu ne zaman iyileşti..uyutmaya calisiyorum tekrar pansuman yapmak için birakmiyor çünkü..
Owww çok fena yarılmış kıyamam geçmiş olsun. Çok açık bu ya, mikrop kapmasın? Nasıl dikiş atmadılar minicik açıklıklara bile atıyorlar anlamadım yani. Yaramaza bak cumartesi cumartesi ne işler acmis. Aman diyip sakın mikrop kapmasın sakın
Benim oglum gozunun ustunu ve alnini bu sekilde yarmisti. Ikisinde de dikis atildi.
Oglunuzun kesik yerine yakin bende elimi kesmistim dr 3 dikis atti.
Sizin evladinizin kesik yeri eklem yerine cok yakin. Ellerini acip kapattikca orasi hareket halinde olur. Ve gitgide acilir!
Nasil dikis atmadilar hayret!