Çocuk Hastalıkları Kızlar yardım..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Kızlar oğlum cam bardakla elini kesti...acile götürdüm dikiş atarsak durmaz çok da derin degil pansuman tek yapalim dendi..pansuman yapildi eve geldik oğlum çikardi ben tekrar yaptim tekrar çikardi..çok korkuyorum ne yapayim resmini de atiyorum çok mu kötü sizce..basina böyle bi sey gelen oldu mu ne zaman iyileşti..uyutmaya calisiyorum tekrar pansuman yapmak için birakmiyor çünkü..

Eklentiler

• 20180106_164439.webp
    20180106_164439.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 529
canım yiğenim bahçede şu fiskiyeler varya koşarken ona basmıştı aynı şekilde dr dikiş atmadı oturtamadığımız için pansumanı da sürekli çıktı ama temiz tutmaya çalıştık sık pansuman yapmak zorunda kaldık
onların eti taze çabuk iyileşir

Sakin olun doktorlar ciddi bişey olsa dikiş atelardı

Geçmiş olsun, bir şey olmaz korkmayın.
Siz oyuncaklarını önden bi yıkayıp temizleyin. Dokunabileceği yerleri maksimum temiz tutmaya çalışın, uyudukça pansumanını yapın, üzerini sürekli kapalı tutmayın zaten.

Eldeki, avuçtaki yaralar çabuk geçer, bebek olduğu için iyileşme hızı daha da fazla. Sıkmayın kendinizi, böyle böyle büyüyecekler.

Kızlar oğlum cam bardakla elini kesti...acile götürdüm dikiş atarsak durmaz çok da derin degil pansuman tek yapalim dendi..pansuman yapildi eve geldik oğlum çikardi ben tekrar yaptim tekrar çikardi..çok korkuyorum ne yapayim resmini de atiyorum çok mu kötü sizce..basina böyle bi sey gelen oldu mu ne zaman iyileşti..uyutmaya calisiyorum tekrar pansuman yapmak için birakmiyor çünkü..

Canım çok geçmiş olsun sen elinden geldiği kadar temiz tut pansuman yap üç güne bir bakmış sin kapanmış bile

Offf
Canım ya ... Çok geçmiş olsun

Owww çok fena yarılmış kıyamam geçmiş olsun. Çok açık bu ya, mikrop kapmasın? Nasıl dikiş atmadılar minicik açıklıklara bile atıyorlar anlamadım yani. Yaramaza bak cumartesi cumartesi ne işler acmis. :( Aman diyip sakın mikrop kapmasın sakın

Benim oglum gozunun ustunu ve alnini bu sekilde yarmisti. Ikisinde de dikis atildi.

Oglunuzun kesik yerine yakin bende elimi kesmistim dr 3 dikis atti.

Sizin evladinizin kesik yeri eklem yerine cok yakin. Ellerini acip kapattikca orasi hareket halinde olur. Ve gitgide acilir!
Nasil dikis atmadilar hayret!

Oyy ya nasıl da bal parmakları var maşallah. Merak etmeyin bir şey olmaz iyileşir, ama mikrop kapmasın dikkat edin.

Uyuyunca antibiyotikli krem sürüp pansuman yapın geçmiş olsun benim oğlumun da parmağı çok kötü açılmıştı pansumansiz iyileşti korkmayın geçer

Tesekkürler arkadaşlar..eşim saat 10 da geliyor..başka bi hastaneye götüreceğim o geldikten sonra şu an ben kapattim .

Back
X