Kızlar yardım

27300eSEr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
7
0
1
28
Kızlar soğan suyu kullanıp hamile kalan var mı bn çevremde bi kişide duydumda.bu sayfadada cok okudum . öle hamile kalanlar bilgi verebilir mi acaba bana. Soğan suyu kullanrken birliktelik yaşamak doğru olur mu

Soğan suyu kullandığında hamilelik düşünme kullan bitir sonra hamilelik çalışmalarına başla düşük yaptırıyor çünkü

Kızlar soğan suyu kullanıp hamile kalan var mı bn çevremde bi kişide duydumda.bu sayfadada cok okudum . öle hamile kalanlar bilgi verebilir mi acaba bana. Soğan suyu kullanrken birliktelik yaşamak doğru olur mu
Ben varım canım soğan suyuna kafana göre başlanmaz adetin 3.günü başlanır ve tam on beş gün içilir içerken beraberlik yaşamakta sakınca yoktur ben Aralık ayında soğan suyu içip ovülasyon takibi yaptım hamile kaldım

Benim de son 2 günüm soğan suyunun bitmesine . Dün yumurtalama oldu bugün de çatlamayı gördüm sence tamamlamalı mıyım kürü

Benim de son 2 günüm soğan suyunun bitmesine . Dün yumurtalama oldu bugün de çatlamayı gördüm sence tamamlamalı mıyım kürü
Tamam canım sen bence bırak artık nolur nolmaz yumurtlamanı çatlamanı görmüşsün artık döllenme zamanı her ihtimale karşı sen içme artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…