Kizlar yardım

Hafize rabia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
178
42
13
24
Kizlar 4+3 hamileyim mide bulantim fln yok sadece yorgunluk ve uyku hali 3 4 gün önce kaşık ağrıların vardı hafif 2 gündür bisi yok acaba bismi olduki :(

Yani ben anlamam ama bulantı konusu bence herkesin vücut yapısı farklı yani herkes aynı şeyi yaşıcak diye birşey yok kimi 9 ay bulantı çeker kiminin hamileliği kolay geçer ama ama kasık ağrın falan için Bi doktora git istersen için rahat etsin

Kizlar 4+3 hamileyim mide bulantim fln yok sadece yorgunluk ve uyku hali 3 4 gün önce kaşık ağrıların vardı hafif 2 gündür bisi yok acaba bismi olduki :KK43:
Okadar erken ki bebek okadar kucukki daha kalp atisi bile olusmamistir cok acele etme. Yorgunluk uyku hali yukselen progesteron hormonundan. Kasik agrilari rahmin buyumeye gerilmeye baslamasindan cok normal bunu uzun sure hissedebilirsin. Bulantilara gelince herkeste olacak diye bisey yok ayni kadinin bir hamileliginde oluyoken digerinde olmayabiliyor cok degisken yani. Zaten beta hormonunun iyice yukselmesiyle baslar buda yaklasik 6-7.haftalari bulur

Back
X