Benimde 2 aydır 20 günde bazen 10 günde bir oluyor geçen ay gittiğimde ara kanama dedi bu hafta yine oldum yarın tekrar doktora gideceğimKızlar meraba bu ay 21 gün içinde ıkınci adetimi oldum ara ara lekelerim oldu ama bende zaten yıllardır kist vardı adet zamanı yok oluyordu bu ay kadın doguma gıttım kıstımın 4 bucuk mm oldugunu buyudugunu soyledı adet döneminde yapılan kan tahlılımde ca125 degerım 143 cıktı onkoloji doktoruna gonderdıler bugun ilacliemar cekılcek cok korkuyorum kızlar kötü bısey cıkıcak dıye adet kanaması kist kanaması bilmiyorum yogun kanamam var ılac ıcıyorum bugun dokuz gun oldu ara ara azalıyorsonra geri cogalıyor bu ne olabilir kızlar
Ca 125 degerın yuksek cıkmasj benj korkuttu bu gece ilaclı emarım varBenimde 2 aydır 20 günde bazen 10 günde bir oluyor geçen ay gittiğimde ara kanama dedi bu hafta yine oldum yarın tekrar doktora gideceğim
İnşaallah temiz çıkarCa 125 degerın yuksek cıkmasj benj korkuttu bu gece ilaclı emarım var
Insalh rabbim kımseyı korktugu yere ugratmazİnşaallah temiz çıkar
Amin inşaallah bende bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum ama hep negatif ne yapacağımı bilmiyorum yarın bakalım ne olacakInsalh rabbim kımseyı korktugu yere ugratmaz
Amin inşaallah bende bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum ama hep negatif ne yapacağımı bilmiyorum yarın bakalım ne olacak
Amin inşaallahAllah yardımcımız olsun
Nasıl çıktı sonuçlarınizCa 125 degerın yuksek cıkmasj benj korkuttu bu gece ilaclı emarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?