Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar kendinizi dinlemeyin bence sonra hastalık hastası olursunuz. Bende her sabah uyandığımda sanki üstümden tır geçmiş gibi kalkıyorum felçli gibi ama takmıyorum yaniKızlar ben bu ay klomen kullandım günde 2 kere 5 gün boyunca bugün leğen kemiğimde ağrı var onunla alakası olabilirmi yada sebebi sizce nedir
Klomenin yan etkisi olabilir lütfen belirtilere takılmayınKızlar ben bu ay klomen kullandım günde 2 kere 5 gün boyunca bugün leğen kemiğimde ağrı var onunla alakası olabilirmi yada sebebi sizce nedir
İnan bana elimde değil yani herşeyi hamileliğe bağlıyorumBu kadar kendinizi dinlemeyin bence sonra hastalık hastası olursunuz. Bende her sabah uyandığımda sanki üstümden tır geçmiş gibi kalkıyorum felçli gibi ama takmıyorum yani![]()
İnşallah sağolunKlomenin yan etkisi olabilir lütfen belirtilere takılmayınadet gününü bekleyin umarım istediğiniz sonucu alırsınız
Anlayabiliyorum hepimiz öyleyiz maalesef. Bnde 2 gün gecikmedeyim şuan. Yok biliyorum. Ama stresten inat ediyor gelmiyorİnan bana elimde değil yani herşeyi hamileliğe bağlıyorum
Kızlar ben bu ay klomen kullandım günde 2 kere 5 gün boyunca bugün leğen kemiğimde ağrı var onunla alakası olabilirmi yada sebebi sizce nedir
Anlayabiliyorum hepimiz öyleyiz maalesef. Bnde 2 gün gecikmedeyim şuan. Yok biliyorum. Ama stresten inat ediyor gelmiyor![]()
Ay ne güzel tebrik ederim bana sadece ilacı kullan ve gün aşırı ilişki önerdi 20 gün sonra gel dedi bayramdan sonra gidicemAdetine kaç gün var yumurtalarin kontrol edildiği bende klomen kullandığım ay catlamadan sonra 3-5 gün sonra kasık ağrım başlamıştı her zaman olmuyordu günde bir defa falan göğüs ucum dokununca çok ağrımaya başlamıştı sonra regle 2 gün kala ogrendim
Leğen kemiği kuyruk sokumu mu oluyorKızlar ben bu ay klomen kullandım günde 2 kere 5 gün boyunca bugün leğen kemiğimde ağrı var onunla alakası olabilirmi yada sebebi sizce nedir
Hayır kalçalarım popo kısmım ağrıyorLeğen kemiği kuyruk sokumu mu oluyor![]()
Hayır kalçalarım popo kısmım ağrıyor
İlaç öncesi hsg çektirdiniz mi acabaHayır kalçalarım popo kısmım ağrıyor
bence ilaçtan diye düşünüyorum bu ay hiç umudum yok olacağına çünküTamam ora kuyruk sokumu çevresi değil mi zaten bel çevresi yani. Şunun için sordum benim gebelikte tek belirtim buydu yoğun bel kuyruk sokumu popo ağrısı yaşadım hatta fıtık falan mı oldum diye düşündüm belirtiler arasında olabiliyor ama ilaçtan da olabilir tabi bilmiyorum
Hayır çekilmedi sizde kullanıyorsunuz acabaİlaç öncesi hsg çektirdiniz mi acaba
Benim de en belirtim olmadığı ay oldu belli olmaz inşallah olurbence ilaçtan diye düşünüyorum bu ay hiç umudum yok olacağına çünkü
İnşallah canım sağolBenim de en belirtim olmadığı ay oldu belli olmaz inşallah olur![]()
Ben de Letu kullanıyorumHayır çekilmedi sizde kullanıyorsunuz acaba
Onu bilmiyorum klomenle farkı nedirBen de Letu kullanıyorum