Kızlar yardım

aydilge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2025
73
14
3
18
Kızlar ben hamileyim 4 haftalık ve bazen yatakta kasılıyorum sanki kaşığıma aşırı acı verici bi kramp giriyor bi 2 dk sürüyor sizdede bu durumu yaşayan varmı

Kızlar ben hamileyim 4 haftalık ve bazen yatakta kasılıyorum sanki kaşığıma aşırı acı verici bi kramp giriyor bi 2 dk sürüyor sizdede bu durumu yaşayan varmı
Evet canım benim de olmuştu o haftalarda hatta baya baya ağrım vardı doktorum normal demişti yerleşme ağrıları. Kanaman olursa doktora danış yoksa sıkıntı değil diyorlar için rahat olsun

Evet canım benim de olmuştu o haftalarda hatta baya baya ağrım vardı doktorum normal demişti yerleşme ağrıları. Kanaman olursa doktora danış yoksa sıkıntı değil diyorlar için rahat olsun
Allah razı olsun kanamam yok kasılıyorum sanki kıpırdayamıyorum hiç çok teşekkür ederim

Benim de o haftalarda öyleydi şimdi hiçbir şey yok sen yine de doktora gidince danış tabiki için rahat eder sağlıkla büyüsün
Tamam canım sol tarafımda kramp giriyor geçene kadar baya bi sancı acıtıyorda 2 dk içinde geçiyor aka kanamam olmadı şükür

Bende de oldu canım doktor kanaman yoksa gelme demişti . Normal bi şey orada bünyeten bir şey var tabi kasılcaksın tarzı bi şeyler dedi . O yüzden gerilme hiç, ara ara hala daha bana oluyor . Ama cookk şidetli dayanılmayacak gibi olursa bi doktora görün tabiki

Yok kuzum arada oldu günde 4,5 kere kanamam yok şükür dediğin gibi şiddetli kasılıp kalıyorum kıpırdayamıyorum

Doktorlar hep aynı şeyi söylüyorlar benim hiç kanamam olmadan düşük yaptım tek belirti bel ve karın agrisiydi

Doktorlar hep aynı şeyi söylüyorlar benim hiç kanamam olmadan düşük yaptım tek belirti bel ve karın agrisiydi
Evet canım olabilir herkesin bünyesi farklı. Kimisi çok ağrı çekip hiçbir şey yaşamıyor kimisi ağrısız kayıplar yaşayabiliyor. Ama hamile olupta stres olmamakta fayda var. Önemli olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…