Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım benim adetim geçeli 9 gün oldu kese falan göründü çok şükür pazartesi günü kasıklarımda agrı vardı ama şimdi yok bende kasık agrım neden yok diye endişeleniyorum.rabbim bebek bekleyen herkeze kucagımıza aldıgımız günleri gösterir inşallah saglıkla
teşekkür ederim canım rahatladım. gerçi bu benim ikinci hamileliğim ama insan herşeyi unutuyormuş. ben birde ultrasonda henüz bebeği görmediğim için vesvese yapıyorum heralde. esazında oğlumda az miktarda kanamam da olmuştu.
Canım benim adetim geçeli 9 gün oldu kese falan göründü çok şükür pazartesi günü kasıklarımda agrı vardı ama şimdi yok bende kasık agrım neden yok diye endişeleniyorum.rabbim bebek bekleyen herkeze kucagımıza aldıgımız günleri gösterir inşallah saglıkla
evet malesef.ben ilk gebeligimde karnımda öldügü için 9. haftada kürtaj oldum bundada çok temkinli davranıyorum.allahım inşallah ellerimizi boş çevirmez
evet malesef.ben ilk gebeligimde karnımda öldügü için 9. haftada kürtaj oldum bundada çok temkinli davranıyorum.allahım inşallah ellerimizi boş çevirmez
kızlar reglime 4 gn var bugün sabahtan beri sağ yumurtalığımda ağrı var çok feci değil ama yordu benii bugün. bacaklarım da çok ağrıdı. dün gece idrar testi yaptım bişi çıkmadı.böyle belirtiler yaşayanınız oldu mu
Hic korkma.Ben de 6+4 haftalik hamileyim.Tam 4 haftalikken cok sancim oldu ve tam 4 dun kahverengi leke geldi.Doktoruma gittim.Hic korkmamam gerektigini agrinin olacagini kahverengi lekeninde normal oldugunu soyledi sadece leke pembe ve kirmiziya donerse hemen beni ara dedi.Cok sukur olmadi.
kızlar reglime 4 gn var bugün sabahtan beri sağ yumurtalığımda ağrı var çok feci değil ama yordu benii bugün. bacaklarım da çok ağrıdı. dün gece idrar testi yaptım bişi çıkmadı.böyle belirtiler yaşayanınız oldu mu
benim de senin ki gibiydi belirtiler. testi hem erken hem de akşam yapmışsın. ben de dayanamayıp aksam yaptım(benim regli 2 gün geçmişti)hiçbir şey çıkmadı.ama sabahına silik bir çizgi çıktı. kanda 3 günde kalsa belli oluyor.
Hic korkma.Ben de 6+4 haftalik hamileyim.Tam 4 haftalikken cok sancim oldu ve tam 4 dun kahverengi leke geldi.Doktoruma gittim.Hic korkmamam gerektigini agrinin olacagini kahverengi lekeninde normal oldugunu soyledi sadece leke pembe ve kirmiziya donerse hemen beni ara dedi.Cok sukur olmadi.
ben hamilelik haberini aldığımda mutluluktan uçarım zannediyordum ama iş yerinde teftiş olucağı haberi yüzünden mutluluğumu yaşayamadım. çok ta yorgunum.dinlenebilirsem belki geçer ama nerdeee