36+5 haftalık hamileyim.Pazar günü sabahından beri bebeğimi rahmimde hissetmeye başladım iyice kanala yerleşiyor sanırım.Pazar günü düzensiz kasık sancım oldu.Daha sonra geçti.Dün ve bu gün bebeğim hareket ettikçe rahmime baskı oluyor.Sanki heran çıkıcakmış gibi.Sizce doktora gitmelimiyim yoksa bu haftalarda normal mi.Her hangi bir ağrım yok yanlızca rahmime hareket ettikçe baskı yapıyor.Tecrübeli annelerden bilgi bekliyorum..
bebeğin iyice doğum kanalına girmiştir artık doğum yakın olduğunu karnından anlayabilirsin doğuma az süre kalasıya birden aşağı iner karnın. eğer su falan gelmiyorsa, düzenli sancıların yoksa doktora gitmene gerek yok bence...
Sancımlarım düzensiz canım.Su gelmiyo ama su gibi akıntım hep hamileliğimin başından beri var.Geçen hafta gittim doktora kasılmam vardı diye nst ye girdim tek bir yerde ağrı gördüm dedi problem yok bol su iç dinlen dedi.Suyun falan normal dedi.Birdahaki kontrolüm temmuzun 2 sinde.Herhangi bir problem çıkmazsa 2 sinde gel dedi.Bakalım belki haftaya tekrar giderim böyle baskı yaparsa ama akşama doğru geçti rahime baskı yapması.
canım bende senle aynı gündeyim 12 temmuzu bekliyoruz:)bendede aşağılarda daha çok hareketlilik başladı sanırım başı iyice yerleşti arada bir ağrı oluyor ama düzensiz.benm randevumda bu perşembe.doktor bu haftada çatı muayenesi filan mı yapar hiç bahsetmedi ama?bide normal doğum yap diyordu ama sona yaklaşıyoruz vazgeçtim sanırım:)siz napıcaksınız kafam karışık:S
canım bende senle aynı gündeyim 12 temmuzu bekliyoruz:)bendede aşağılarda daha çok hareketlilik başladı sanırım başı iyice yerleşti arada bir ağrı oluyor ama düzensiz.benm randevumda bu perşembe.doktor bu haftada çatı muayenesi filan mı yapar hiç bahsetmedi ama?bide normal doğum yap diyordu ama sona yaklaşıyoruz vazgeçtim sanırım:)siz napıcaksınız kafam karışık:S
Canım bana doktorum 12-16 arası doğum dedi ben hala karar veremedim normal yada sezeryana.Doktorum sezeryan diyo kendi fikrnce ama normal doğum pozisyonda bebeğim.Banada çatı muayanesinden bahsetmedi.Doğum yaklaştıkça insan kararsızlaşıyor.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
canım benm doktorumda ısrarla normal diyor ama açıkçası ben korktuğumdan sezeryan istedim 5 temmuzda gel dedi şu an seninkinin kilosu kaç canım?bizimki 3.5olmuş maşallah da düşününce ozamana 4 ü geçmezmi normal doğum için sıkıntıseninki kaç acaba normalmi benim kızın kilosu bilemedim?
canım benm doktorumda ısrarla normal diyor ama açıkçası ben korktuğumdan sezeryan istedim 5 temmuzda gel dedi şu an seninkinin kilosu kaç canım?bizimki 3.5olmuş maşallah da düşününce ozamana 4 ü geçmezmi normal doğum için sıkıntıseninki kaç acaba normalmi benim kızın kilosu bilemedim?
Seninkinin maşallahı var canım.Ben en son 34+5 de gittiğimde 2,5 kiloydu şimdi ne kadar oldu bilmiyorum.Bende temmuzun 2 sinde gidicem bakalım doktor doğum şeklimizi belirleyecek.Benim hareketleri düzeldi çok şükür baskı yapmıyor şu aralar.İyice yaklaştı doğumumuz Allah yardımcımız olsun ..