kızlar yardım.

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
633
32
643
merhaba arkadaşlar haftaya kuzenimin düğünü var bende arkadaşımdan ödünç siyahtulum aldım ama bir arkadaşım abiye gibi birşey giymelisin dedi ama alcak durumum ve zamanım yok fazla :ssz:altına mavi bir sandalet aldım sizce bu şeklde giyimim uygun olur mu ve saçımı nasıl yaptırmalyıym tulum üstüne çok sönük olmakta istemiyorum:50:

merhaba arkadaşlar haftaya kuzenimin düğünü var bende arkadaşımdan ödünç siyahtulum aldım ama bir arkadaşım abiye gibi birşey giymelisin dedi ama alcak durumum ve zamanım yok fazla :ssz:altına mavi bir sandalet aldım sizce bu şeklde giyimim uygun olur mu ve saçımı nasıl yaptırmalyıym tulum üstüne çok sönük olmakta istemiyorum:50:

tulum ve ayakkabının resmini koyabilirsen daha çok yardımcı olabiliriz sonuçta tulumdan tuluma fark var...

fotoğraf makinem yok keşke ekleyebilsydim :25:ama siyah straplez boyundan bağlamak içinde parçası olan sade bir tulum abisinin nişanı için giymişti tanıdığım ayakkabımda mavi sandalet of biilmiyorum çok az kaldı:50:

arkadaşlar ben sandaleti aldım ama ordaki kız ille mavi al siyah tuluma başka gitmez falan dedi benim içime sinmedi fazla sizce ne renk almalıyım değiştirmek istiyorum lütfen acil cevap sizin zevkinize güveniyorum :7:siyahmı olsaydıki komik görünmek istemiyorum:34:

arkadaşlar ben sandaleti aldım ama ordaki kız ille mavi al siyah tuluma başka gitmez falan dedi benim içime sinmedi fazla sizce ne renk almalıyım değiştirmek istiyorum lütfen acil cevap sizin zevkinize güveniyorum :7:siyahmı olsaydıki komik görünmek istemiyorum:34:

Bence siyahta olur mavide :16::16::16: Siyah olursa ayakkabı kendini göstermeyebilir mavi daha iyi olur sanırım

Saçını yukardan hafif dağınık toplatabilirsin

Ayakkabın maviyse mavi takılarla (halka küpe-bileklik ) kombine edebilirsin çokta şık olur

Saçını yukardan hafif dağınık toplatabilirsin

Ayakkabın maviyse mavi takılarla (halka küpe-bileklik ) kombine edebilirsin çokta şık olur

tşk ederim fikirlerin için :kkk:ayakkabıyı siyah olanla yada başka renkle değiştirmeyi düşünüyorum hiç içime sinmedi rengi bu konuda yardım:( saçımıda maşa yaptırıcamgibi çünkü omuzlarım açık olcak kafamda şekillendirdim böyle kendimi inş güzel olur herşey.:30:

bence ayakkabın kalsın değiştirme...herşey siyah olursada hoş olmuyror kalıp gibi olma....mavi açar....ayakkabın maviyse takılarını mavi seç...mesela mavi taşlı bir yüzük veya minik mavi top küpelerle....saçına maşa yapma...tulumla maşa saç yakışmaz bence...çok klasik artık maşa...dağınık toplat...

Back
X