ben 5 aydırlı nişanlıyım düğünümüz agustosta olacaktı ve biz nişanlımla bir haftadan fazla görüşmüyoruz ailemiz kavgalıyız diye biliyolar daha doğrusu tam bilen yok sadece annelerimiz.ve dün nişanlımın annesi arayıp düğün tarihini hazirana aldığını söyledi.nişanlımla biz aslında çok saçma bir konu yuzunden onunda abartmasıyla cok buyuk kavga ettik o bana senden sogudum bıktım git dedi ve bende bitti dedim ama nedense ailesine bu durumu söylemiyor ne yapmaya çalıştıgını çözemiyorum bu hafta sonuda dogum gunum var ben barısacagız diye umuyorum beklıyorum ama ondan ne ses çıkıyor ne birşey ne yapacagımı bılmıyorum
Eğer ailesine filan söylememişse demek ki o sözleri kızgınlıkla söylemiş size.
allah allah,niye sizden soğuyomuş anlamıyorum,soğunucak ne var sanki?o gelip sizden özür dilesin bi erkeğin peşinden gitmeyin bence.bu arada doğum günün şimdiden kutlu olsun.
cnm evlilik stresi olabilirmi ay çok üzüldüm inş barışırsınız bende nikah tarihi aldıktan sonra acaba ayrılırmıyız daha 3 ay var nasıl olur kavga edermiyiz soğurmuyuz bu zamana kadar birbirimizden diye düşünüyordum tabi hepsi kuruntuyduşimdi ev falan bakıyoruz hatta bir tanesi kesin oldu gibi ve çok mutluyuz karşılıklı konuşun derim cnm konuşmadan olmaz derdini iyice bir anlayın
Belki çok kırılmıştır size? Ailesine söylememiş, üstelik birde düğün tarihini erkene almışlar :) belkide size farklı açıdan ihtiyacı vardır, naz yapıyordur, ilgi istiyordur. Sizin aramanızı bekliyordur. Doğum gününüzmüş, en büyük hediye onun sizinle barışması olabilir. Bunun için belkide sizin çaba harcamanız lazımdır.
barışırsınız barışırsınızz
allah allah canım bnm yaa üzülme sen,kusura bakmada nişanlında nasıl bi insan senin gibi kızcağızı niye bu kadar üzüp konuşmuyo erkek adamda nazmı yaparmış töbeee töbee evlenmeyi iyi düşün bence sonuçta bi ömür boyu yaşıyacaksınız.
düğün stresi erkekleri daha çok etkiliyor ve kafasında daha çok büyütüyorlar sorunları..ailesine de söylememiş barışırsınız bence bir yüz yüze konuşun böyle zamanlarda çok da açmayın arayı
barıştıkGaliba gerçekten nişan düğün stresi hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?