Ben şuan çalışıyorum ve şimdi çalıştığım yerden imkanları daha iyi olan bir yerle is görüşmem vardı bugün ama diğer arkadaşım izin almış ve o izinli olduğu için benim görüşmeye gitmem imkansız gibi birsey. arayıp söylesem pazartesi günü gitsem kabul ederler mi acaba yaa ??
Aynen yahep engel cikiyor. Aslında isimden memnunum ama patronun eşi bir acayip. Onun evine temizlikçi götürecektim sabahın köründe kocasının telefonundan beni arıyor her zaman kendi telefonundan arayan insan resmen kadın beni denedi ya. O yüzden çıkmam lazım buradan.
etmezler ki. bence bişey uydur git hastayım falan de bi kaç saatliğine izin alabilirmiyim falan desen? ama her şer de bi hayır vardır unutma gidemesende üzülme...... kader bu noktada devreye giriyor işte.
Aynen öyle kıskançlık yapior. Hem kendi istemiş beni ameşiyle beraber bakmışlar cvlere bu olsun demiş şimdide ne yapıyor. Aramadim daha patronla konusucam şimdi ofise gideyimde bi.
Patronunuzun eşi ve kayınvalidesi bakıyor işe alınacak personel için özgeçmişlere doğru anladım değil mi?
Böyle bi işyerinden beklentiniz nedir?
Açıkça patronunuzla konuşsanıza.
Orada olmak istememe sebeplerinizi.
Hem patronunuzun evinesiz neden temizlikçi götüüyorsunuz.
Eğer temizlikçiyi bulan sizseniz verin numarasını kendileri görüşsünler..
İş dışında karışmayın bence birşeylerine..
Yok eşi ve patronum kendisi bakmışlar cvlere. İş yerinden beklentim yok sadece okuduğum okulla alakali olduğu için seçtim. Ama böyle birseyle karşılasacagimi hiç düşünmedim yani.
Canım bence o iş görüşmesine git..bende öyle birşey yaşadım..fakat 2 gün önceden o güne doktor randevum var diye söylemiştim zaten..herşeyi planlamıştım bi aksilik olmasın diye..keske sende öyle yapsaydın..veya şuanda acilen bir bahane üretip kaçman gerek
Canım bence o iş görüşmesine git..bende öyle birşey yaşadım..fakat 2 gün önceden o güne doktor randevum var diye söylemiştim zaten..herşeyi planlamıştım bi aksilik olmasın diye..keske sende öyle yapsaydın..veya şuanda acilen bir bahane üretip kaçman gerek