kızlar yardım

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
merhabalar benim erkek arkaşımın ailesi isteme öncesi konuşmaya geliyolar tanışma desem olmaz çünkü birbirleirni tanıyolardı sadece bizim ilişkimiz olduğunu bilmiyolardı şimdi öğrendiler bize gelmek istiyolar babamda gelsinler dedi.benim bilmediğim çok şey onlar geldiğinde nası davranmalıyım anne babasının elini öpmem gerekiyomu karşılarken ? erkek arkadaşımı nası karşılamma lazım tokalaşıcakmıyım sadece iki yanaktan öpersek ayıp mı olur hangisi doğru? ben çokta utangaç bi kızım kendimi nası rahatlatıcam çekingenim. bide1 ne giymeliyim güzel günlük erlibiselerim var ama biraz kısalar diz üstümdeler bi tane diz altında bi elbise bulup satın aldım yazlık kumaştan çiçek desenli boyu dizimin altında kısa değil üstüde askılı çok günlük bi elbise ama siz ne önerirsiniz sorularıma fikir bekliyorum kızlar teşekkürler şimdiden

el öpmen konusunu erkek arkadaşına ve annene sor. abartıdan uzak bir elbise giy bence tarif ettiğin elbise uygun. utangaç olman dezavantaj değil avantaj bence böyle zamanlarda erkek aileleri utangaç kızları sever :)

Anlattığın elbise çok uygun bence. Abartıya hiç gerek yok. Ailesinin ellerini öpebilirsin ama bence erkek arkadaşınla tokalaşma bile. Gözle selam yeterli olur sanırım. Ben annemin babamın onun ailesinin yanında öpemem açıkçası.

o bahsettiğim elbisenin üstü açık canım ya :( ben diz üstünden kısa bi elbise giysem nası olur kolları omzdan kısa sıfır kol değil. sade bi elbise diz altında giymek istiyorum ama öyle güzel bi elbide bulamadım bi tane bulmuştum aldım ama üstü çok açık onunda ve pek güzel değil koyu renk kot pantolon ve gömlek giysem nası olur ?

Back
X