kızlar yardım:)

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
merhaba kızlar ya benım derdım yatak odamızda cam var ama beledıye ızın vermedıgı ıcın aclmıyor her sabah bogazlarım kurumus nefes alamaz oldum sımdıde dudaklarım catlıyo ben napıcamda bu odaya hava vrıcem b yardımcı olun banada nefes alamıom burnum tıkandı resmen yaa alısamadımS:

beledıyeye ne ayol ac gıtsın camı

Belediye nasil izin vermiyor bende anlamadim :)
Hava yi nemlendiren Kalorifer Sulugu nu deneyin birde?

canlarım ben dogudayım hayatımda ılk defa boyle bıseyle karsılasıyorum neymıs beledıyenın garajına bakıyomus ızın vermıyolar kolu yok kılıtlı resmen delı olcam yaa uc aylık evlıyım hala gecmedı ınsanın burnu hep tıkalımı olur sabah hep bogazlarım kuruyo anlamadım gıttı bır care bulmam lazım ama yok

keşke olsada yapsak ıkı oda var cnm bırı oturma odası bırı yatak odası esım memur arastırmadan kıralamıs evı sımdıde kadro muahbebtı var gıdıccez dıe tasınamıyoruz S: ne bılım ya ıyıce moralım bozuluyo her sabah bole uyanmak canımı sıkıyoo esımın keyfı yerınde mısıl mısıl uyuyo dedıgımdede kapı acık yetmıomu dıo sen ıstanbuldakını evın gıbısını burd a bulamazsın dıo:S

ne saçma ya böyle bişeyi ilk kez duyuyorum:S bence mutlaka bunu şikayet edebileceğin biryer vardır..belediyeyle konuştun mu? diğer odalar nasıl?

İç taraftan açılan camlardan taktırıp ,birde sineklik koyun tamamdır..
Hiç yoktan hava gelir..

Sineklerden de kurtulmuş olursunuz..

ne saçma ya böyle bişeyi ilk kez duyuyorum:S bence mutlaka bunu şikayet edebileceğin biryer vardır..belediyeyle konuştun mu? diğer odalar nasıl?

evet ev sahıbı konusmus dıger odalar acık sadece yatak odası problem:S bılmıom nolcak ev sahıbıne sınırlendım aradım napın edın surya cam actırın dedım sımdıde bayramdan sonraya attı gıtmeyı beeldıyeye S:

ne bileyin canım anlamadım gıttı bende sız dogunuz neresındesınız valla bılmıom bole rezıllık olamaz sıze komık geleılır ama bana gelmıo gecen kuafore gttım kadın dıo o bınaarda beledıye arka tarafa ızın vermıo dedı sadece bızım degılmıs

bıde yenı evlısın

vardır elbet caresı beledıye falan dınleme kır camı su sıneklık varya onlardan taktır

hem hava almıs olursun serın serin püfür püfür

kısın naparsınız bılmıyorum valla

veya eşine soyle baska bı eve tasının

Bunun sebebi ne, garaja bakmasıyla ilgisi ne sordunuz mu hiç?

Çok garip.

Bi arkadaş söylemiş, buhar makinesi alabilirsiniz.

aynen daha tazecık gelınım:) ınatcı laz usagı nolcak cok ınatcı dıo 1500 tl ıstıyolar tasımaaya falan kımse olmadıgı ıcın naklıyeyle anlasıosun burda ne bılım ya katlasnın ozmn bnm rahatsızlıklarıma.çd dun dedım ayrı yatıcammm senden dıom belkı akıllanırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…