KIZLAR yardım

Meryfen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
697
402
103
Mersin
Slm KIZLAR az önce tuvalete gittim peceteyle silerken bir kac damla kan geldi kırmızı çok korktum biz de dün 4 saatlik yolculuk yaptık kontrolde iyiydi doktor yoldan birsey olmaz dedi şimdiye kadar çok şükür hersey normaldi koydeyim şimdi doktorumu aradım progesteron kullan dedi yanımda yoktu magnezyum iç sabah aksam dedi bir kac damladan birsey olmaz dedi istiharat et dedi su iç eşimde şimdi ilçeye gidiyor progesteron almaya KIZLAR dua edin lütfen aranızda böyle birsey yaşayan var mı
Tuvalete gitmeye de korkuyorum

Benimde aynı şey 6.haftamda başıma gelmişti.Ilk aylarda olabiliyormus.Banada istirahat dedi ve iğne vurulmustum canım. Yat dinlen ben 2 hafta full yattım sadece tuvalet ihtiyacı için kalktım.Yolculuk falan yasaklamisti bide ilişki yasakti.2 hafta sonra kontrole gittim herşey normaldi .Şuan 14. haftadayim bi sorun yok çok şükür. Çok dikkat et ama ve Allah korusun kanaman tekrar eder veya cogalirsa hemen dr.a git.

dinlenmeye çali$ ve doktorun dediklerini yap canim
in$allah bi$ey olmaz bebegine
az kan oldugunda pek sorun çikmiyor diye biliyorum
göl gibi kanamasi olup sagliklica kucagina alanlar var omru varsa bebegin senle kalacakdir hiç korkma
stres de yapma, stres hamilelikde hormonlari çok etkiliyor tabi bebegide

KIZLAR çok Tesekkur ederim devamı gelmedi çok şükür vajinal tahristen mı oldu acaba ama yine de yatmadan önce progeateron kullanayım değil mı bir zararı olmaz herhalde

KIZLAR çok Tesekkur ederim devamı gelmedi çok şükür vajinal tahristen mı oldu acaba ama yine de yatmadan önce progeateron kullanayım değil mı bir zararı olmaz herhalde

Aman olmasın canım tekrar.Aklima şey geldi hemoridden oluyor benim bazen seninde öyle olabilir mi?

Aman olmasın canım tekrar.Aklima şey geldi hemoridden oluyor benim bazen seninde öyle olabilir mi?

Bilmiyorum ki canım bugünlerde akıntıdan dolayı daha çok dikkat ediyorum kuruluktan dolayi tahris mı oldu diye düşündüm hemoroidin belirtileri ne acaba. Allahım kimseye evlat acısı göstermesin çok etkilendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…