• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım..

cagla94

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
71
5
18
Kızlaaarr Erkek arkadaşımla 8 aydır birlikteyiz. aramızda 10 yaş fark var.lakin ben yaşıtlarımla anlaşamıyorum yani şunu söyleyeyim sevgilimle aramızdaki yaş farkı hiç sorun olmadı.ciddi düşünüyoruz.son zamanlarda çıkan bir konu canımı sıkmaya başladı.ne yapacağımı nasıl bir yol izlemem gerektiğini bir türlü bulamıyorum belki burada arkadaşlar yardımcı olur umuduyla yazmak istedim.Haliyle sevgilimin arkadaşlarının yaşları da benden 8-10 yaş büyük.arkadaşlarının çoğu evli ve nişanlı evlenecekler yakında.Eşleriyle(kızlar) hiçbir problem yok oturup sohbet edebiliyoruz gayet ılımlı insanlar bir şeyler paylaşabiliyoruz .ama aynı ortamda sevgilimin erkek Arkadaşlarıyla bir araya geldiğimizde benim suskun olduğumu hiç konuşmadığımı söylüyor.Nasılsın falan filan soruyorum konuşuyorum ama başka ne şekilde ne sorabilirim ki hani çok fazla bir araya gelip ben onun erkek arkadaşlarıyla zaman geçirmiyorum.yani nasıl diyim bir anımız yok paylaşabileceğimiz benim başka sorabileceğim bir şey yok.Sıkılıyorum erkeklerin yaşları büyük.Yanlış bir şey söylemekten rezil olmaktan korkuyorum. Hiç böyle bir şey düşünmemiştim böyle sorun olacağını.Ben girdiğim bir ortama hemen alışabilen biri değilim yapım böyle.Bu durumdan suskunluktan çekingenlikten nasıl kurtulabilirim bilmiyorum.kafaya çok takıyorum.sevgilimle birbirimizi seviyoruz.ancak böyle dediğinde sinir oluyorum üzülüyorum.hiç konuşmuyorsun arkadaşlarımla diyor bana.ne yapmalıyım başından böyle bir olay geçen var mı?

Son düzenleme:
erkek arkadaşlarınızın arkadaşlarıyla muhabbetiniz başka nereye gidebilir ki merhaba, nasılsın bu kadar olmalı bence.
zaten bayanlarla aranız iyiymiş. ki siz bence erkek arkadaşınızla iyi olun.
dert olmamalı sizin içinde erkek arkadaşınız içinde..

Back