Kızlar Yardım...

73selin73

"...KuZuCuKLaRıM..."
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
1.326
535
63
12+5 haftalık ikiz bebeklere hamileyim. Ev yoğurdu pek yiyemiyorum, market yoğurdunu daha çok seviyorum. acaba katkı maddesi var mıdır, zararı olur mu? Benim gibi yiyenler var mı?

12+5 haftalık ikiz bebeklere hamileyim. Ev yoğurdu pek yiyemiyorum, market yoğurdunu daha çok seviyorum. acaba katkı maddesi var mıdır, zararı olur mu? Benim gibi yiyenler var mı?
çoğunda vardır katkı maddesi ama çok bi zararı olacağını sanmıyorum ben

muhtemelen vardır ya.
hiç mi sevmiyorsun?
ben de eskiden sevmezdim ama artık alıştım, pek farklı gelmiyor bana

muhtemelen vardır ya.
hiç mi sevmiyorsun?
ben de eskiden sevmezdim ama artık alıştım, pek farklı gelmiyor bana
2 kere mayaladım zaten market yoğurduyla mayalanıyor, pek hoşuma gitmedi krem gibi oldu midem almadı yani

Pekmez koyup yemeyi deneyin hosunuza gidecektir

Arkadaslar panik atak hastasiyim imve hamikeyim ilac kullanmak zorundayim yoksa cok kotu oluyorum bebege busey olacak diyde korkuyorum bu sekikde hamile olan var mi lutfen aydinlatin yoksa delirucem

Arkadaslar panik atak hastasiyim imve hamikeyim ilac kullanmak zorundayim yoksa cok kotu oluyorum bebege busey olacak diyde korkuyorum bu sekikde hamile olan var mi lutfen aydinlatin yoksa delirucem
Geçmiş olsun, kaç haftalıksın? doktoruna söylemişsindir herhalde en iyisini doktorlar bilir ama tabi seninde sakin olman ve pozitif düşünmen lazım zor olsada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…