Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12+5 haftalık ikiz bebeklere hamileyim. Ev yoğurdu pek yiyemiyorum, market yoğurdunu daha çok seviyorum. acaba katkı maddesi var mıdır, zararı olur mu? Benim gibi yiyenler var mı?
12+5 haftalık ikiz bebeklere hamileyim. Ev yoğurdu pek yiyemiyorum, market yoğurdunu daha çok seviyorum. acaba katkı maddesi var mıdır, zararı olur mu? Benim gibi yiyenler var mı?
Arkadaslar panik atak hastasiyim imve hamikeyim ilac kullanmak zorundayim yoksa cok kotu oluyorum bebege busey olacak diyde korkuyorum bu sekikde hamile olan var mi lutfen aydinlatin yoksa delirucem
Arkadaslar panik atak hastasiyim imve hamikeyim ilac kullanmak zorundayim yoksa cok kotu oluyorum bebege busey olacak diyde korkuyorum bu sekikde hamile olan var mi lutfen aydinlatin yoksa delirucem
Geçmiş olsun, kaç haftalıksın? doktoruna söylemişsindir herhalde en iyisini doktorlar bilir ama tabi seninde sakin olman ve pozitif düşünmen lazım zor olsada.