Saç Rengi ve Saç Boyama KİZLAR YARDİM?

TEOCUKIZ

aşktan umudum yok..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
993
231
83
33
Merhaba Kizlar, saclarimin rengini actirdim fakat kuaforum sapsari yaptigi icin begenmedim. Ardindan tekrar boyadi ve biraz koyulastirdi. Bu rengi cok sevdim ama suan akti tabi ve sari oldum neredeyse tekrar. Ee kuaforumde rengini soylemiyor. Sizce hangi renkleri karistirirsam bu tona ulasabilirim? İste istedigim sac rengim.

Eklentiler

• IMG_20151029_000906.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 94
kızıl ve bakır tonlarında hıcbır karıstırmaya gerek olmadan dırekt majırel boya satan(toptan kuafor malzemelerı satan bazı yerlerde var,ıstnbuldaysanız emınonunde de var)yerlere gıdın katalogda yanlızca bu tonlar ve kzıl tonlar da değil harıka seceneklerı var
bu arada renk gercekten cok yakısmıs

Tesekkur Ederim:). Bende cok sevdim rengimi fakat sanki kizillikmi desem ne desem bilemedim. Guneste bambaska, kapali alandaysa sicacik bir ton. Fazla kizillikta olsun istemiyorm. Burada biraz parlamis aslinda

Tesekkur Ederim:). Bende cok sevdim rengimi fakat sanki kizillikmi desem ne desem bilemedim. Guneste bambaska, kapali alandaysa sicacik bir ton. Fazla kizillikta olsun istemiyorm. Burada biraz parlamis aslinda
anlıyorum bende yaptırmıstım ama bas edemedım ozamanlar bılmıyordum kutu boyalarla olmadı rezıl oldu baska yere gıttım orası da bırdaha actı bu sefer sacım elımde kaldı.
sımdı bı ton seyle toparlamaya calısıyorum.Cok arastırmaya basladım ve artık bende majıel boyuyorum ama bu tonlar degıl benım tonum en azından bunu anladım.ama sıze cıdden acaıp yakısmıs.
bakımını da duzenlı yaprsanız harıka olucaktır

Tesekkur ederim tekrar. Bende kendim boyayark yipratacagim gibi ama kuaforde zaten karistirdi boyadi eminim o da hatirlamiyor rengi:)

Tesekkur ederim tekrar. Bende kendim boyayark yipratacagim gibi ama kuaforde zaten karistirdi boyadi eminim o da hatirlamiyor rengi:)
inanki bilerek yapmıyor birçoğu
mesela kızıllık rahatsız edınce hemen hoop yıkama koltugunda bıraz cıla mıla bısılerle o sırada o yansımaları olduruyor.bır daha yap desen yapamaz
ama majırel boyalarda kendınden bu renkler var
baska markalarda karısım yapmk atıyorum kullu karıstırmak bılmemne lazım
bunlarda degıl.ben esmerım hem yakısmadı hem cok yıprandı hem kendı boyadı sonra ıkıncıye koyu olmus deyıp tekrar acıp yaktı kı gıttıgım yer kotu bır yer asla degıl ortalama bır yer degıl.Yanı kendın boyayınca yıpranacak dıe asla dusunme
ınankı onlara verdıgın paranın 5 de 1 ine evde yine 1500 luk renk koruma sampuanı ,keratinli krem al bak bakalım nasıl oluyor o saclar
emın ol majırelle kendın boyamaya basladıgında ohh cekeceksın hem malıyetınden hem dırekt rengını bulacaksın
ayrıca majırel aksa bıle o kadar muntazam akıyor kı asla alacalı olmuyorsun.
dene ve gor gercekten bu renk anında oturur

Canim Bu bakim urunlerinin tam adini yazar misin bana almayi dusunuyorm bu tarz bisiler de

canım soruna cevap veremeyeceğim malesef kızıllar konusunda pek bilgili değilim ama ben sana bir şey sormak istiyorum..

göz rengin kahve mi yoksa yeşil mi tam anlayamadım..?
renk yakışmış baya ve sanırım benziyoruz biraz (tabi göz rengin kahveyse ve sanırım sarı alttonlu çok açık buğday tenlisin sen de?)
ben de deneyebilirim bu rengi ama ben genelde kahve göze pek yakıştırmam da o yüzden emin olayım istedim..

Canim kahve gozluyum ben. Fakat beyaz tenli sayilirm. Aslinda birazcik bugdaylik var ama fondotenle filan beyaz oluyorm:)

Hatirlamiyor olsa bile,bilgisiyle tekrar aynı rengi yapamıyor mu kuaförünuz?

Hatirlamiyor olsa bile,bilgisiyle tekrar aynı rengi yapamıyor mu kuaförünuz?
Hatırlıyor olsa bile soylemezki cunku ben boyarken sordum, karistrdim bir suru boyayi ne yani boyattin dip boyasina gelmeyip kendin mi boyucan dedi. Ben her ay dip boyasina gtmem cunku kendime dip boyasini atarim yillardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…