Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 26 haftalik hamileyim bebek dün ve bugün hiç kimildamadi sadece kasılmalar var bide çarşamba doktora gitmiştim 15 gün geride kalmış demişti acilen mi gitsem ne yapayım bilemedim yardım lutfen
Merhaba Melegim80
önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum, doktorunu aradın mı? Çok için rahat edecekse git ama bence önce doktoruna ulaşmayı dene. Durumundan bilgilendir, çiddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Merhaba Melegim80
önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum, doktorunu aradın mı? Çok için rahat edecekse git ama bence önce doktoruna ulaşmayı dene. Durumundan bilgilendir, çiddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Ben 26 haftalik hamileyim bebek dün ve bugün hiç kimildamadi sadece kasılmalar var bide çarşamba doktora gitmiştim 15 gün geride kalmış demişti acilen mi gitsem ne yapayım bilemedim yardım lutfen
Bebek hareketleri çok önemli tabi dün hastaneye gittim daha hareketler yeni başladı benim.Bu konuda doktorum 2-3 gün hareket hissetmediğin zaman mutlaka gel dedi..
Bence hemen gidin. Kötü bir şey yoktur inşallah ama ben de böyle vesvese olunca ne gecem belli oluyor ne gündüzüm. Boşuna stres yapmamış olun en azından.
canım farketmez doktor hemen çok acil git ve bir baksınlar ultrasonda bebeğe yoktur inşallah birşey şimdi nasılsın bol su iç tatlı bişiler ye ve soluna yat hala hareket yoksa hiç bekleme