Kızlar yardım

mgydkbegum

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
189
117
18
Merabalar iyi akşamlar kızlar benim sorum şu ekim 28 ndn 31 e kadar regl oldum ayin 4 ünde ilişki oldu sonra 8nde ovulasyon testi yaptım çift çizgi gördüm beraberlik oldu ve bugün sabah mide bulantısı başladı yemek yiyorum doymuyor hissi var acaba çok erken gebelik testi yapmak için ama olabilir mi ?

Canim cok erken ama hic de belli olmaz,hamille olabilirsin gercekten,zaten cift cizgide cikmis.Sen ayin 20si gibi tekrar test yaparsan o zaman daha emin olabilirsin.Allah hayirlisiyla saglikli bir evlat nasip etsin insallah.

Ovulasyon testi çift çizgi çıktı canım o gün birliktelik oldu gebelik testi değil cif çıkan adetime daha var ayin sonuna doğru adetim ama sabirsizlandim böyle bulantı yasyainca bide .

Merabalar iyi akşamlar kızlar benim sorum şu ekim 28 ndn 31 e kadar regl oldum ayin 4 ünde ilişki oldu sonra 8nde ovulasyon testi yaptım çift çizgi gördüm beraberlik oldu ve bugün sabah mide bulantısı başladı yemek yiyorum doymuyor hissi var acaba çok erken gebelik testi yapmak için ama olabilir mi ?
bence erken gebelik testi için. olduğunuz reglin regl olduğundan eminseniz belirtiniz tamamen psikolojik. biraz daha sabredin bence

Canım bi gebenin mide bulantıları bthcg hormonu 10000 leri aşınca başlıyor şu an senşn yaşadığın midenle ilgili bir problemden kaynaklıdır ama umarım tesadüf eder yinede gebesindir Rabbim gönlündekini hayırlı eylesin tez zamanda hayırlı haberlerinle inşallah

Back
X