Kızlar yardım

rimel4141

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
174
67
18
arkadaşlar sat 9subatti 21inde çatlatma iğnesi oldum bugun kan tahlili verdim 188cikti sizce normal mi.kimyasal gebelik çok yaşadığım icin korkuyorum sizlerin yorumu nedir

arkadaşlar sat 9subatti 21inde çatlatma iğnesi oldum bugun kan tahlili verdim 188cikti sizce normal mi.kimyasal gebelik çok yaşadığım icin korkuyorum sizlerin yorumu nedir
cnm ben hic hamile kalmadim ama degerin guzel gibi 2 gun snra bidaha yaptir 2 kat artrasa korkmana gerek yok bitanem

merhaba yani iğneden sonra 16guunmu geçmiş oluyor hadi hayırlısı inşallah hamilesindir canimm çünkü iğnenin etkisi 13gundemi geçiyordu tam hatırlayamadım ama Allah'ım sağlıklı evlat versjn

Değerin iyi cnm benim 16. Gününde 173 çıkmıştı gayet normal 2 gün sonra tekrarla testini.. hayırlı olsun inşallah. .

Değerin iyi cnm benim 16. Gününde 173 çıkmıştı gayet normal 2 gün sonra tekrarla testini.. hayırlı olsun inşallah. .
Daha önce de bu değerlere çıkıp düştüğü icin endişeleniyorum insallah dediğin gibi bi aksilik olmaz bebegim tutunur sen ne kadarlık oldun

Gayet güzel değerin canım, Allah tamamına erdirsin İnsaAllah

Daha önce de bu değerlere çıkıp düştüğü icin endişeleniyorum insallah dediğin gibi bi aksilik olmaz bebegim tutunur sen ne kadarlık oldun
Ultrasona göre tam 13 haftalik canım. Kalp atislarini duyana kadar endişe hiç bitmio aynı durumları yasadim hala bi ewham gelio kalp atışı durdumu bişe oldumu die :( ewham işte Rabbim ne derse o olcak dünyaya gelmesi Warsa kaderde ne olursa olsun gelicektir çok düşünmemek lazım ama elden bişe gelmio:(

Back
X