Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben hic hamile kalmadim ama degerin guzel gibi 2 gun snra bidaha yaptir 2 kat artrasa korkmana gerek yok bitanemarkadaşlar sat 9subatti 21inde çatlatma iğnesi oldum bugun kan tahlili verdim 188cikti sizce normal mi.kimyasal gebelik çok yaşadığım icin korkuyorum sizlerin yorumu nedir
merhaba yani iğneden sonra 16guunmu geçmiş oluyor hadi hayırlısı inşallah hamilesindir canimm çünkü iğnenin etkisi 13gundemi geçiyordu tam hatırlayamadım ama Allah'ım sağlıklı evlat versjnarkadaşlar sat 9subatti 21inde çatlatma iğnesi oldum bugun kan tahlili verdim 188cikti sizce normal mi.kimyasal gebelik çok yaşadığım icin korkuyorum sizlerin yorumu nedir
İnsallah iyidir ve artar güzelce allahım isteyen herkese nasip etsinDeger cok iyi!
İnsallah artar Allahım tez zamanda sana da tüm isteyenlere de versin insallahcnm ben hic hamile kalmadim ama degerin guzel gibi 2 gun snra bidaha yaptir 2 kat artrasa korkmana gerek yok bitanem
amin cnm benim hamilesin bize bol bol dua et yvrunda sana sag salim gelsin insaallahİnsallah artar Allahım tez zamanda sana da tüm isteyenlere de versin insallah
Amin insallah cnm cümlemizinamin cnm benim hamilesin bize bol bol dua et yvrunda sana sag salim gelsin insaallah
Daha önce de bu değerlere çıkıp düştüğü icin endişeleniyorum insallah dediğin gibi bi aksilik olmaz bebegim tutunur sen ne kadarlık oldunDeğerin iyi cnm benim 16. Gününde 173 çıkmıştı gayet normal 2 gün sonra tekrarla testini.. hayırlı olsun inşallah. .
Amin vallahi içime su serpiliyor siz yazdıkça.pz günü tekrar baktıracağım ama vakit geçmiyor gibiGayet güzel değerin canım, Allah tamamına erdirsin İnsaAllah
Ultrasona göre tam 13 haftalik canım. Kalp atislarini duyana kadar endişe hiç bitmio aynı durumları yasadim hala bi ewham gelio kalp atışı durdumu bişe oldumu dieDaha önce de bu değerlere çıkıp düştüğü icin endişeleniyorum insallah dediğin gibi bi aksilik olmaz bebegim tutunur sen ne kadarlık oldun
Bu degerin kac gün gecikmeliylen cikti?arkadaşlar sat 9subatti 21inde çatlatma iğnesi oldum bugun kan tahlili verdim 188cikti sizce normal mi.kimyasal gebelik çok yaşadığım icin korkuyorum sizlerin yorumu nedir