arkadaşlar sat 9subatti 21inde çatlatma iğnesi oldum bugun kan tahlili verdim 188cikti sizce normal mi.kimyasal gebelik çok yaşadığım icin korkuyorum sizlerin yorumu nedir
arkadaşlar sat 9subatti 21inde çatlatma iğnesi oldum bugun kan tahlili verdim 188cikti sizce normal mi.kimyasal gebelik çok yaşadığım icin korkuyorum sizlerin yorumu nedir
merhaba yani iğneden sonra 16guunmu geçmiş oluyor hadi hayırlısı inşallah hamilesindir canimm çünkü iğnenin etkisi 13gundemi geçiyordu tam hatırlayamadım ama Allah'ım sağlıklı evlat versjn
Ultrasona göre tam 13 haftalik canım. Kalp atislarini duyana kadar endişe hiç bitmio aynı durumları yasadim hala bi ewham gelio kalp atışı durdumu bişe oldumu die ewham işte Rabbim ne derse o olcak dünyaya gelmesi Warsa kaderde ne olursa olsun gelicektir çok düşünmemek lazım ama elden bişe gelmio