Kızlar yardıma ihtiyacım var

Hieff

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
259
216
23
30
Bir önceki başlığımda bahsetmiştim, regl gecikmemin 2. Günü. Testler ayın 2si3ü ve bugün sabah, kaset test bugün sabah.. Kimyasala mı dönüyor 😔

Burada..

Eklentiler

• IMG-20230204-WA0005.webp
    IMG-20230204-WA0005.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 40
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Olumlu düşünelim. Bu testlerin duyarlılıkları farklı olabilir. O yüzden renk tonları farklı olabilir. Belli ki markalar farklı. En doğrusu iki günde bir yaklaşık aynı saatlerde ve aynı merkezde kan testi vermek. Sağlıklı bir hamilelik dönemi gecirmenizi dilerim 😊

Neden kimyasal olarak gördünüz testi canım hamilesin kan ver nasıl duruyosun yerinde🧿😍☘️

Yaa çok teşekkür ederim 🥹ilki geçen sene kimyasaldı, korkumdan gitmedim kan vermeye, ptesiyi bekliyorum

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Olumlu düşünelim. Bu testlerin duyarlılıkları farklı olabilir. O yüzden renk tonları farklı olabilir. Belli ki markalar farklı. En doğrusu iki günde bir yaklaşık aynı saatlerde ve aynı merkezde kan testi vermek. Sağlıklı bir hamilelik dönemi gecirmenizi dilerim 😊
Çoook teşekkür ederim geri dönüşünüz için🥹🙏🏻Evet evet 3ü farklı test, 2sinde sıvı alımına hiç dikkat etmedim, bugün sabah ilk idrarla olan kaset test. Yaptığımdan beri ağlıyorum, kimyasala dönüşüyorsa diye..

Hieff lütfen kendinize eziyet etmeyin ve uygun zamanda doktora gidin. Doktorun önerileri olacaktır mutlaka. Bir uzman yönlendirmesiyle hareket etmek bu hassas süreci daha rahat atlatmanizi sağlayacaktır. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊

Back
X