Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar yardımcı olabilir misiniz?? (resimli)

rengin çok guzel olmus:52: uclarınıda sarıya boyarsan bir sonraki boyamanda bence çok dogal ve güzel olur tam istedigim gibi bende yapacagım :51:

Teşekkür ederim canımm =) Bayramdan önce bir kere daha boyıycam ama ben o yuzden şimdi sarı yapıp sonra gene boyarsam bayağı yıpranır tavsiyen için sağol yinede tatlım :71:

cnm çok çok güzel olmuş rengin, sanki röfle yapılmış gbi duruyor..Saçını boyamadan önce açtınmı ya ben bayıldım bu renge ? Birde hangi marka boyaları kullandın numaralaryla yazarsan sevinirim.. Güle güle kullan:71:

cnm çok çok güzel olmuş rengin, sanki röfle yapılmış gbi duruyor..Saçını boyamadan önce açtınmı ya ben bayıldım bu renge ? Birde hangi marka boyaları kullandın numaralaryla yazarsan sevinirim.. Güle güle kullan:71:

Teşekkür ederimmm evet röfle yaptırmadan röfle yaptırmış gibi oldu saçlar :1: Yok tatlım hiç bir şey yapmadım direk boyayı uyguladık saçıma üstelik öyle 40 dk da tutmadım saçımda 25-26 dk falan tuttum saçlarım yanmasın diye.Numaraları koleston 8.1 ve 9.3 :61:

bayıldım saç rengine ve bende aynen o renk istiyorumm.. ancak boya üstüne mi yaptım yani saçında boya varmıydı bu tonu boyamadan önce?? ayy çok güzell:)) benim şuan saç rengim 6.0 ile 6.1 karışımı uçlarındada balyaj var ama işte taban rengim bu renk olmalı:))

bayıldım saç rengine ve bende aynen o renk istiyorumm.. ancak boya üstüne mi yaptım yani saçında boya varmıydı bu tonu boyamadan önce?? ayy çok güzell:)) benim şuan saç rengim 6.0 ile 6.1 karışımı uçlarındada balyaj var ama işte taban rengim bu renk olmalı:))

Tsekkur ederım cnm.Evet boya vardı acık renk falanda degıl koyu bı kullu kumraldı.Umarım denedıgınde aynı rengı elde edersın.Ne zaman boyamayı dusunuyorsun? =)))

aslında ben evde boyayamam canım yani hiç denemedim ve diplerimde geldi korkuyorum açıkçası.. cumartesi günü kuaförüme senin saç rengini de götürüp açık küllü kumral istiyorum dicem bakalım... inşallah olur..

aslında ben evde boyayamam canım yani hiç denemedim ve diplerimde geldi korkuyorum açıkçası.. cumartesi günü kuaförüme senin saç rengini de götürüp açık küllü kumral istiyorum dicem bakalım... inşallah olur..

ayrıca şu renkleri de çok beğeniyorum sence bunlarda açık küllü kumral üzeri balyaj mıdıdr?? $SDC10174.webp $Sin.webp Eki Görüntüle 283539

Tamam canım sonucu burada paylasırsın =)
ayrıca şu renkleri de çok beğeniyorum sence bunlarda açık küllü kumral üzeri balyaj mıdıdr??Eki Görüntüle 283537 Eki Görüntüle 283538 Eki Görüntüle 283539
Bence bu renklerın acık kullu kumralla alakası yok.Daha acık bır rengın uzerıne atılmıs balyaj olabılır.

blonde-cara-delevingne-green-eyes-hair-Favim.com-518668.jpg

cara-delevingne.jpg

tumblr_mq38hbO5QQ1qigaaqo1_500.jpg

cara-delevingne-natural-blonde-highlights.jpg

Cara+Delevingne+backcombed+sixties+root+lift+hair.jpg

Kızlar lütfen gerçekten iyi tahmmini olan biri şu hatunun saç rengine yardımcı olsun bana ya yerli yabancı sitelerde gezip duruyorum kendi yüzyıllık boya geçmişime dayanarak küllü sarılarla bişyler var ve profesyonel oranlarda tül atılmış çünkü altın platin uçları var ışıklarda.. Ana rengi kim verebilir? :23:

Back
X