kızlar yardımcı olun karar veremıyorum..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
kızlar merhaba sızın yardımlarınızla ve zevkınızle şu ıkı gozlukten bırısını alacagım bugun...

lutfen bı fıkır verın kızlar rayban 4098 bu buarada yuzum yuvarlak aslında wırefırer mı alsam dedım ama bunlar daha sık geldı

yaz için 2 si daha uygun bence malum artık kışında gözlük kullanılıyor.ama yazlık kıyafetler için ben olsam 2.tercih ederdim

siyah daha güzel sanki ama sana hangisi yakışır bilemiyorum.
buna en iyi sen karar verebilirsin:)

ilk paylaştığın siyah gözlük bende yeni aldım bu model yuvarlak yüzlüyüm gayet hoş oldu.

bencede dıgerı sımsıyah duruyo cannım ya pekı şuna ne dersın . bunlarda 2140 oluyo hanı su seksenlerde kullanılanlar
Eki Görüntüle 673072
Eki Görüntüle 673073

Bunlar çok moda heryerde bunlardan gördüm denedim pek hoş olmadı bana, boyutları var bu model alıcaksan çok büyük deneme derim pek hoş durmuyor bide takıntılıysan alma tanıdığım bir çok kişide var:))

canım neden renklı olan deılde sıyah aldın

canım neden renklı olan deılde sıyah aldın

Canım benim aldığım tam siyah değil çerçeve kısmında kahverengi yansıması var çok az ama şu yüzden siyah aldım:Aldığım gözlük orjinal çok pahalıya gelmesede bana en az 2 yıl kullanıcam geçen yıl beyaz modaydı bu yıl modası geçti, renkliler çok moda oldu siyah ve kahverengiye dönüyor siyahın modası geçmez hep kullanırsın orjinal alıcaksan her yıl değiştirme şansım olmaz diye kışında rahatça kullanabilirsin.

benım yuzum yuvarlak olurmukı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…