Kızlar yardımcı olun :(

KaraquL

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
37
1
6
İzmir
Ben neredeyse hiç uyku uyumaz hale geldim saat 7de yattım ve bu saate kadar yatakta dönüp durdum ama zerre uyuyamadım gözlerim artık yorgunluktan kapanıyo ama uyku yok anlamadım gitti ne yapmalıyım bi şifalı bitki falan varmı bu uykuyu dengeliycek korkamaya basladım

Yatmadan bi saat önce papatya ya da melisa çayı iç gerçekten düzenli içersen faydasını görürsün ...bide duş al ...

Ben neredeyse hiç uyku uyumaz hale geldim saat 7de yattım ve bu saate kadar yatakta dönüp durdum ama zerre uyuyamadım gözlerim artık yorgunluktan kapanıyo ama uyku yok anlamadım gitti ne yapmalıyım bi şifalı bitki falan varmı bu uykuyu dengeliycek korkamaya basladım

kuran biliyorsan sana bir ayet söliyeyim onu oku uyku ayeti AMME SURESİ 9. AYETİ KERİME kuran bilmiyorsan sana buraya okunuşunu yazayım.....VECEALNE NEVMEKÜM SÜBETEE bunu 7 defa oku uyursun umarım ben uykum gelmediği zamanlarda hep okurum

Ben de melisa otunu tavsiye edeceğim. Gerçekten rahatlamaniza ve uyumaniza yardımcı olacaktır. Bizzat tarafımdan denenmiştir.

aynı dertten muzdaribim...:(
ramazan boyunca 30 gün sahura kadar hiç uyuyamadım :(
normalde de gece 2 den önce yatmazdık zaten çünkü uyku yok zerre...
bende deniyecem melisa otunu...yan etkisi bi zararı falan varmı acaba ???

Ben bir zararını görmedim. Bitki sonuçta:) hatta bana doktorum tavsiye etmişti. Migrenim var ve okulda çok yorulursam hemen tutar ( ogretmenim) doktorumdan hafif bi sakinlestirici istediğimde bunun yerine melisa tavsiye etmişti. Rahatlatıcı özelliğinden söz etmişti.

Back
X