Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
niye yağ koymuyorsunuz. biraz zeytinyağı ilerki aylarda tereyağı koyabilirsiniz. patates, pirinç, havucu doğrayıp haşlıyordum. sonra blenderda ezip sulu koyu bir mama elde ediyordum zeytinyağı ve nane döküp karıştırıyordum hala yapıyorum artık içine kıyma ve mercimek bazen bezelye, ıspanak koyuyorum. oğlum 10 aylık
Benim oglum ayri ayri yemektwn hoslaniyor yani sebzelerikaristirmadan sadece brokoli pirasa gibi suanda 8 ay bitti mesela pirasayi kendimize yemek gibi yapiyorum soganli domatesli sadece tuz ve salca yok kasikla eziyorum yada blendirdan geciriyorum
İspanaga bayiliyor mesela birde arada bazilarina sarimsak katiyorum 1/4 gibi kesinlikle daha cok seviyor yemegini