Bebek Beslenmesi kızlar yardımcı olun...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

senem sinem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
232
60
53
33
Kızlar 6.5 aylik bebeyim var corba yapiyorum yemiyor bana tarif verseniz ben yağsiz tussuz yapiyorum cocuk hic beyenmiyor

niye yağ koymuyorsunuz. biraz zeytinyağı ilerki aylarda tereyağı koyabilirsiniz. patates, pirinç, havucu doğrayıp haşlıyordum. sonra blenderda ezip sulu koyu bir mama elde ediyordum zeytinyağı ve nane döküp karıştırıyordum hala yapıyorum artık içine kıyma ve mercimek bazen bezelye, ıspanak koyuyorum. oğlum 10 aylık

Benim oglum ayri ayri yemektwn hoslaniyor yani sebzelerikaristirmadan sadece brokoli pirasa gibi suanda 8 ay bitti mesela pirasayi kendimize yemek gibi yapiyorum soganli domatesli sadece tuz ve salca yok kasikla eziyorum yada blendirdan geciriyorum
İspanaga bayiliyor mesela birde arada bazilarina sarimsak katiyorum 1/4 gibi kesinlikle daha cok seviyor yemegini

Back
X