Bebek Beslenmesi Kizlar yardimci olun

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nazmumcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
7
0
1
29
Merhabalar size birsey sormak istiyorum yeni dogum yaptm 15gun oldu spinal ve epidural kombini sezeryan vee ben ewe ciktigimda yanmda kimsem yoktu bana yardim eden bakan falan bn hep ayaklandm 15.gunumdeyim ameliyat yerimin ic tarafinda inanilmaz yanma var cayır cayır yaniyor agri yok ama dogrulamiyorm doktora gorundum hic brsey yok dedi bn neden buni yasiyorum sizdede oldumu sezeryan yapanlar pskolojim alt ust cocugma bakamiyorum yaa

Cok gecmis olsun canım ben genel anesteziyle sezeryan oldum ilk bir hafta agri dikislerde yanma oldu yanmayı dikişlerin kaynamasına bağlayan oldu cevremden oyle diyorlardi bende oyle inandim

sonra azalarak gecti kontrole gittiysen ic dikislerinde bir sorun yoksa kafana takma gecicek bende her isimi kendim hallettim eve geldigim gibi ayaklandim yatmaktan iyidir bosver

Ayaklarini sicak tut üşütme

Canim sezeryandan sonra kendini cok yormaman gerekiyor sende yalniz oldugun icin hemen ayaklanmissin bence dikis yerlerin zorlanmistir dr bisey yokdemis rahat ol bence ve yanina kimse gelmezmi biraz dinlensen yokmu yardimci olacak kimse?

Ahhh canm.yokk ailede yokk kmse yok yanii cocugm hc uyutmuyo ztenn uykuszluk aci mahbediyor
Allah kolaylik versin canim bende ayni durumdayim 24 saat besikte surekli sallanan bebegim var tek basina bakmak imkansiz annem geldi en sonunda iki kisi idare ediyoruz

Ben de sezaryenden sonra yalniz oldugum icin 1haftada ayaklandim. Yanma hissi oldukca kendimi dinlendirmeye calistim. Simdi 3ay gecmis durumda ve hala ara sira oyle oluyot ve ben hemen oturup dinlenmeye calisiyorum. Doktor muayenede bi sikinti gormemisti o yuzden bende icerdeki dikisler tam iyilesmeden vucudumu zorladigim icin oldugunu dusunuyorum.

Back
X