Kızlar yardımcı olur musunuz bu ağrılar normal mi ?

abcdefghlmno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
77
13
3
25
Merhaba bir şey danışmak istiyorum 7 aydır bebek deniyoruz ve henüz tutturamadık ve her ay bu daha önce de oluyor muydu inanın hiç hatırlamıyorum stresimden ve şuana focuslanmaktan benim regli döngüm normalde düzenli sayılır yani bir veya iki gün şaşar hatta bu ay ovülasyon testi kullandım o bile uygulamamın gösterdiği gün çıktı yani 14. Gün ama bir türlü tutmuyor asıl soracağım soruysa şu benim döngümğn ortalarında yani yumurtlamadan sonra denk geliyor bu reglime 10 15 gün kala kaşık ağrılarım başlıyor regli yakın dermiş gibi bu herkeste oluyo mu yoksa bi benim mi başıma geliyor tabi bu yüzden de moralim bozuluyor olmuyo etmiyor diye bana bi akıl verir misiniz bu ağrılar normal mi her ay başıma geliyor hatta bu ay göğüs ağrım da erken başladı denilebilir yani olası pms belirtilerini reglime 10 12 gün kala başladım kaşık ağrılarım da 18 19 pikti 20 çatlama o gündem beri var beyaz akıntı oluyorum her ay bu günlerde nolur bana bi akıl verin benim bu pms belirtilerimi nu kadar erken yaşamam normal mi arkadaşlarıma soruyorum onlar regli belirtilerini hep 3 5 gün önce başladığını söylüyorlar

Bunlar pms değil yumurtlama belirtileri bazılarında ağrılı akıntılı vs geçer o dönem bazılarında ağrısız belirtisiz. Siz mesela ovulasyon testi kullanmasanız dahi bu belirtilerle yumurtlama döneminizi bilirsiniz

Bazı yerlerde dediğiniz gibi okudum ama bu yumurtlama sonrası oluyor bende o yüzden sormak istedim ben de yani bu ağrılarım ve belirtilerim başladığında yumurtlamam olup geçmişti

Bazı yerlerde dediğiniz gibi okudum ama bu yumurtlama sonrası oluyor bende o yüzden sormak istedim ben de yani bu ağrılarım ve belirtilerim başladığında yumurtlamam olup geçmişti
Anladım. Bende genelde yumurtlamadan bir iki gün önce başlar sonrasında 2-3 gün daha devam eder o güne sabit kalmaz belki sizde de öyledir diye düşündüm öyle olanlar var çünkü

Anladım. Bende genelde yumurtlamadan bir iki gün önce başlar sonrasında 2-3 gün daha devam eder o güne sabit kalmaz belki sizde de öyledir diye düşündüm öyle olanlar var çünkü
Maalesef keşke öyle olsa ya mesela 18 19 pik 20 çatlama bugün 27 ayın hala karın ağrım sızı şekilde devam ediyor göğüs hassasiyetim var üstelik reglime daha 8 gün var sinirlilik sivilce hepsi var ve bu belirtiler 4 gün falan oluyo başlayalı

Hiç test yaptınız mı birde yumurtlama ağrısı kaç gün sürüyor

Yumurtalar büyüdüğünde bende de Ağrı olur ama mesela ben doktor takibindeydim yumurtamin çatlamadigini büyümeye devam ettiğini takip sayesinde öğrendim halbuki catladi zannediyordum ovulasyon testi de kullanıyordum akıntım da oluyordu ama yumurta çatlaması gereken olgunluğa gelince çatlama olmuyordu kiste dönüyor ve reglle atıyordu kendini

Ya doktora da gittim de ben pek ilgilenemedi yumurtlama ağrısıdır dedi bi ultrason çekti alttan üstten o kadar

İşte söylediğim gibi nasıl 18 19 pik gördüm gü günden beri alt karın ağrım var regl ağrısı gibi
Araştırdığıma göre yumurtlama ağrısı 1-2 gün sürermiş sende de uzun süredir devame diyor demek ki bende de öyle çünkü ben berbat durumdayım ne olduğunu da şuan anlayamamak çok kötü

Araştırdığıma göre yumurtlama ağrısı 1-2 gün sürermiş sende de uzun süredir devame diyor demek ki bende de öyle çünkü ben berbat durumdayım ne olduğunu da şuan anlayamamak çok kötü
Ya işte söylemek istediğim bu yumurtlama ağrısı olup geçmesi lazım ama bizim uzun sürüuor sizin de dediğinize göre sizin ne probleminiz var önemli ni durum değildir umarım

Ya işte söylemek istediğim bu yumurtlama ağrısı olup geçmesi lazım ama bizim uzun sürüuor sizin de dediğinize göre sizin ne probleminiz var önemli ni durum değildir umarım
Ben normalde gebelik planlamıyordum benim üç yaşında ikiz bebeklerim var tüp bebekle oldular ben de polikistik Over var hiç kendimi takip eden dinleyen bir insan degilimdır ama bu ay çok tuhaf belirtiler ve çok erken olmaya başlayınca şüphelendim belirtilerde hala devam ediyor belki enfeksiyondur diye kendimi yatıştırıyorum çünkü biliyorum ki her ne kadar şu an çocuklarım olmuş dahi olsa gebelik olma ihtimali her kadını heyecanlandıran olumsuz sonuçlandığında da hayal kırıklığına uğratan bir durum çok kendimi kaptırmak da istemiyorum ama çok da heyecanlanıyorum o yüzden saat 12:00 itibari ile döngümün 22. gününe ve yumurtlama da altıncı gününe geldim o yüzden yarına doktor randevusu aldım bir şey varsa artık kanda çıkacağını düşünüyorum düşük bir değerde olsa veya ultrason görüntüsüyle yumurtlama olup olmadığı rahimde kalınlaşma olup olmadığı döngüsel bir durumun olup olmadığı anlaşılacaktır ben de sabahı bekliyorum

Canım şöyle ki geçen ay ben de öyle oldum yumurtlama günümden sonra aşırı derecede sancılarım oldu hem de kaşık bölgemde ve sol tarafımda aşırı derecede hissediyordum bu sancıyı ben Kanter içinde kalıyordum yani adet sancısı gibiydi benim için göğüslerim falan çok ağrıyordu sürekli uyuyordum dedim herhalde hamileyim yani ama sonuç tabii ki değilim Mevsim değişiminde hava sıcaklarında ve aşırı stresten kaynaklı olarak sürekli bu döngüler değişebiliyor ki ilişkiden sonra bile kasık ağrısı oluyor yani o yüzden böyle şeylere ben inanmıyorum mesela doktora gittim sağ tarafımdan yumurtladığını söyledi ben dedim benim sol tarafım çok ağrıyor dedi ki sol tarafında bir şey yok dedi sağ tarafından yumurtlayacaksın çok hafif bir batma oldu o kadar şu an sadece sol tarafım ağrıyor mesela ama neden

Bende aynı şeyleri yaşıyorum... Üstelik reglime 20 gün var... Dün akşam erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Ama gerçekten karnım da garip şeyler oluyor. Belimde çok ağrıyor regl olacakmışım gibi. 3 gün midem bulandı çok fazla. Üşüttüm diye düşündüm de yok anacım başka bir şey bu :)) Polikist ve insülin direncim var. Her ay regl olurum ondan yana sıkıntı yok. bu ay ki regl im çok sancılı geçti anlamadım... Üstüne böyle şeyler yaşıyorum şuanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…