Kızlar yardımcı olur musunuz..?

Ay345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2019
235
152
53
34
Bn iki cocuk annesı bir kadınım boyum 165 kilom 68 bn de zayıflamak istiyorm deneyimlerinızı bnmle paylaşır misiniz daha önce çok denedim ama başaramadım 57 kilo olsam kafi ama sarkma olur mu zayıflarından sonra şimdiden hepinize teşekkürler:)

Her yemekten önce bir büyük su bardağı su için, akşam yemeğinizi yatmadan 5 saat önce yiyin, mesela 10 da yatıyorsanız 5 te yiyin, karnınızı güzelce doyurun ama yemekten sonra yatana kadar tek bir çekirdek bile yemeyin. Böylece aç kalmadan ayda en az 2 kg garanti verirseniz. Harfiyen uygulayıp kilo vermezseniz gelin yakama yapışın🤓
Not: 6 ayda 20 kg vermiş, 51 kg, 166 boy, 3 çocuk annesi bir kadının kendi tecrübesidir. 😁😁

Her yemekten önce bir büyük su bardağı su için, akşam yemeğinizi yatmadan 5 saat önce yiyin, mesela 10 da yatıyorsanız 5 te yiyin, karnınızı güzelce doyurun ama yemekten sonra yatana kadar tek bir çekirdek bile yemeyin. Böylece aç kalmadan ayda en az 2 kg garanti verirseniz. Harfiyen uygulayıp kilo vermezseniz gelin yakama yapışın🤓
Not: 6 ayda 20 kg vermiş, 51 kg, 166 boy, 3 çocuk annesi bir kadının kendi tecrübesidir. 😁😁
[/QUOdenicem mutlaka teşekkür ederim 👍

Çocuklarınız ın arasında yaş farkı ne kadar.?

Ben diyet yapmiyorum ama düzenli yürüyüs ve evde mekik cekiyorum hereketliyim yani, kilom 54 olmasi lazim, kas kütlem spordan sonra artti durusum düzeldi bu sayede
Ama saglikli besleniyorum, diyet yapmiyorum ama salatami da yiyorum canim cekerse tatli mi da
Önemli olan saglikli beslenmeye calismak
Yemeklerini bunu düsüneek pisir, bir de porsiyonlarini kücült
Pilav yedem bile üc dört yemek kasigini gecmez mesela
Ekmegi de az tüketirim, genelde sabahlari ekmek yerim
Bu sekilde hareketli olursan azicik bile cabalasan zamanla kilo verirsin

Ben diyet yapmiyorum ama düzenli yürüyüs ve evde mekik cekiyorum hereketliyim yani, kilom 54 olmasi lazim, kas kütlem spordan sonra artti durusum düzeldi bu sayede
Ama saglikli besleniyorum, diyet yapmiyorum ama salatami da yiyorum canim cekerse tatli mi da
Önemli olan saglikli beslenmeye calismak
Yemeklerini bunu düsüneek pisir, bir de porsiyonlarini kücült
Pilav yedem bile üc dört yemek kasigini gecmez mesela
Ekmegi de az tüketirim, genelde sabahlari ekmek yerim
Bu sekilde hareketli olursan azicik bile cabalasan zamanla kilo verirsin
Teşekkürler çok bir kilom yok 5 kilo versem yeter aslında

Back
X