Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu sonucunuzÇocuk istiyoruz ve 1 hafta önce 3 gün süren hafif pembe lekeler oldu kasik ağrısıyla birlikte kan verdim beta 1.20 çıktı bu sabahta test yaptım negatif .
Fakat kabızlık uyku isteği
Çok sık idrara çıkma bunlar yoğun
Sizce nedir bu lütfen yardımcı olun
Adetime bi kaç gün var
Hayırlı olsun çok sevindim bende kan testi verdim iki kez 1.29 çıktı ama su an adetim bir gün gecikti sizde de mi öyle olmustuCok şükür gebeyim
5 haftalik
Sagol kuzumHayırlı olsun çok sevindim bende kan testi verdim iki kez 1.29 çıktı ama su an adetim bir gün gecikti sizde de mi öyle olmustu
Cok sevindim Allah bizede nasip eder inşallah biz aşılama yaptırdık sürekli kasik ağrıları bel ağrıları umutlasmistim ama test negatif çıktı ama şimdide adetim 1 gün gecikti bakalim artikSagol kuzum
Ben pembe lekeler görünce kan verdim çok erken davrandım o zaman 1.20 çıktı 1 hafta sonra gebelik belirtileri yaşadım adetim 4 gün gecikince gidip kan verdim 43 ile öğrendim gebe olduğumu
2 günde de güzel bi şekilde artış oldu en son 5000 di karından bakıldı kesemiz göründü cok şükür![]()
Insallah hayırlısı olur İsteyen herkes tatsın anneliğiCok sevindim Allah bizede nasip eder inşallah biz aşılama yaptırdık sürekli kasik ağrıları bel ağrıları umutlasmistim ama test negatif çıktı ama şimdide adetim 1 gün gecikti bakalim artik![]()
Peki sen geçtikten kac gun sonra ogrendjnBenimde hep kasıklarim ağrıyor adet olacak hissi vardi gecikti gecikti 2 hafta olduhala da kasık ağrısı oluyor sürekli uyuyorum ve iştahım da arttı baya
Benimde 5. Gün gecikmesinin dün beta yaptırdım 1.20 çıktı ama hala adet olmadım kasiklarimda ve belimde ağrı var bakalım ne olacakBenimde hep kasıklarim ağrıyor adet olacak hissi vardi gecikti gecikti 2 hafta olduhala da kasık ağrısı oluyor sürekli uyuyorum ve iştahım da arttı baya
Amin hadi inşallahHayırlısı olsun canım hakkında insallah güzel haberleri yakında alırsınDeryaaa10