Kızlar yardımcı olur musunuz

didemaydgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
179
64
28
Kızlar merhaba 6 haftalık hamileyim bugün sağlık ocağında kan tahlillerimi yaptırdım kanım çok düşmüş tüp mideliyim çok yiyemiyorum yiyemediğimden kanım düşüyor bebeği besleyemeceğim diye çok korkuyorum tahlil sonuçlarımı bırakıcam kanım 9 çıkmış resmen kan yükseltecek önerileriniz var mı ne yesem düzelir ne yükseltir nolur yardımcı olun

Eklentiler

• 225DE396-0F6F-43C9-A088-3080FCEDCA0C.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 32
Gulum doktor birsey demediyse uzulme bence cunku 6 haftalik suan sadece depodakileri aliyor suan ben 13 haftalik hamileyim yeni dokyor bana vitamin ve ilaclar verdi icinde demirde var tabi o yuzden sknyi yqpma

Merhabalar. Çiğ ıspanak öneririm. Benim de kanım düşük doktor 6. haftadan itibaren ferrum isimli kan ilacını verdi ama . Sizinki benden de düşük. Neden ilaç vermedi?

Merhabalar. Çiğ ıspanak öneririm. Benim de kanım düşük doktor 6. haftadan itibaren ferrum isimli kan ilacını verdi ama . Sizinki benden de düşük. Neden ilaç vermedi?
Sonuç şimdi çıktı doktora gitmedim daha gidince verir herhalde

Gulum doktor birsey demediyse uzulme bence cunku 6 haftalik suan sadece depodakileri aliyor suan ben 13 haftalik hamileyim yeni dokyor bana vitamin ve ilaclar verdi icinde demirde var tabi o yuzden sknyi yqpma
Ya besleyemezsem gelişemezse diye çok korkuyorum

Sonuç şimdi çıktı doktora gitmedim daha gidince verir herhalde
Yüksek ihtimalle. Benim 11 çıkmıştı beslenmeyle çözeriz belki diye bir hafta kan yapıcı gıdalar tükettim ama faydası olmadı. Zaten ilaçtan sonra hemen farkı anlıyorsunuz.

Bebişler ilk üç ay annenin beslenmesinden ayrılar diye biliyorum . Siz kendinizi sakın yıpratmayın bunlar halledilecek şeyler. Sağlıkla kucağınıza alınnn♥
Çok teşekkür ederim Anne olunca karnında canından bi parça olunca değişiyormuş işler onu anladım

Çok teşekkür ederim Anne olunca karnında canından bi parça olunca değişiyormuş işler onu anladım
Öyle tabi :) Hayatımızda artık herkesten ve her şeyden önemli biri oluyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın.♥

doktoruna sorarak pancar öneririm sana , her yemekte tükettim ben kanımı çok güzel yükseltmişti
ama hamile değildim o yüzden doktoruna sor öyle ye ,

Öyle tabi :) Hayatımızda artık herkesten ve her şeyden önemli biri oluyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın.♥
Allah razı olsun Bir yerde okumuştum hiç tanımadığın birisinin duasını almak çok önemli diye nolur dua edin bana olur mu modumu yükseltmeye çalışıyorum zikir çekiyorım sürekli kafamı dağıtıyorum ama olmuyor bir şey yiyemiyorum 2 haftada 5 kilo verdim midemi aldırdım zaten yiyemiyordum hamilelikten sonra hiç yiyemez oldum çöktüm iyice tek düşündüğüm şey bebeğim

Ben de hamile kaldıktan sonra bol bol dua etmeye başladım kendime de herkese de, aynı şeyleri ben de yaşadım kısmen anlayabiliyorum o yüzden bundan sonra dualarıma sizi de ekleyeceğim. Rabbim kalbimizdekini verir umarım♥♥

Allah razı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…