Kizlar bu ara reglim düzensiz ayın 20sinde ovulasyon gunumdu ama 26sida regl günüm gösteriyor program 26 sında regl oldum ama 27 sinde bitti 2 gün önce tahlil yaptırdım ama sonuç negatif çıktı ama kasık ağrım çok oluyor ve gün içerisinde ara ara mide bulantısı da yaşıyorum geç döllenme olabilir mi
Kizlar bu ara reglim düzensiz ayın 20sinde ovulasyon gunumdu ama 26sida regl günüm gösteriyor program 26 sında regl oldum ama 27 sinde bitti 2 gün önce tahlil yaptırdım ama sonuç negatif çıktı ama kasık ağrım çok oluyor ve gün içerisinde ara ara mide bulantısı da yaşıyorum geç döllenme olabilir mi
Yani regle 6 gün kala olarak program yumurtlama tarihi vermez ki genelde ortalama 14 gün olarak hesaplar uygulama neden öyle tarih verdi acaba. Bunun harici düşünürsek yumurtlamadan 14 gün sonra bugün oluyor siz erken kan vermiş olabilirsiniz geç döllenme ihtimali pazartesi kan verirsiniz negatif görürseniz bir hafta daha bekleyip yeniden verirsiniz