- 9 Temmuz 2025
- 2
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi anneolmakisteyenbiriiii
-
Ben göremedim canım 2 gün sonra tekrar yap. Regline daha varmış zatenAdetine henüz 5 gün var fakat bel kasık bacak ağrısı ve sabah bulantısı olmasından dolayı erken gebelik testi yaptım fotoğrafı ekliyorum yardımcı olur musunız çok silik bir çizgi çıktı yada artık ben öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum sizlerde bakar mısınız sizce hamile miyim
Belirtileriniz psikolojik olabilir bu dönemde bulantı olmaz , çok hafif görünüyor ama daha varmış 2-3 güne tekrarlayın testi benceAdetine henüz 5 gün var fakat bel kasık bacak ağrısı ve sabah bulantısı olmasından dolayı erken gebelik testi yaptım fotoğrafı ekliyorum yardımcı olur musunız çok silik bir çizgi çıktı yada artık ben öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum sizlerde bakar mısınız sizce hamile miyim
Ben göremedim ama fotoğraftan kaynaklı çok silik olunca anlaşılmıyor da olabilir. Belirtileriniz evet benzer ama bulantı için çok çok erken şuan aslında umarım psikolojik değildir :) kan verip netleştirin bu testlerin yalancı pozitif çıkarma oranı yüksek oluyorAdetine henüz 5 gün var fakat bel kasık bacak ağrısı ve sabah bulantısı olmasından dolayı erken gebelik testi yaptım fotoğrafı ekliyorum yardımcı olur musunız çok silik bir çizgi çıktı yada artık ben öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum sizlerde bakar mısınız sizce hamile miyim
ay benım 6 gün gecikmesi ne demekk ilk günden gider kan veririimBenimde bu şekilde reglim 6 gün gecikti birkaç gün daha bekleyeceğim
Benimde böyle çıkmıştı koşa koşa gittim kan verdim , sonuç bebeğim 6 aylık . Hamilelik olmasa silik bile çıkamaz git kan ver bence hemenAdetine henüz 5 gün var fakat bel kasık bacak ağrısı ve sabah bulantısı olmasından dolayı erken gebelik testi yaptım fotoğrafı ekliyorum yardımcı olur musunız çok silik bir çizgi çıktı yada artık ben öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum sizlerde bakar mısınız sizce hamile miyim
Benimde böyle çıktı regl günüBenimde böyle çıkmıştı koşa koşa gittim kan verdim , sonuç bebeğim 6 aylık . Hamilelik olmasa silik bile çıkamaz git kan ver bence hemen
Buldum sonunda böyleydi kızlar doğdu bebeğim 6 aylık şimdiBenimde böyle çıktı regl günü
Maşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBuldum sonunda böyleydi kızlar doğdu bebeğim 6 aylık şimdi
İkiz oldugu için yüksektir kalp atışını 6 8 hafta arası duyabilirsin inşallah sağlıkla ilerlerBetam bugün böyle çıktı hanımlar tahmini ilk aylardayım değerler çok yüksekmi aceba bide ben ikizim düşüncelerinize bilginize ihtiyacım vardaha kalp atışını duymadık hafta gideceğiz inşallah
Vajinal muayenede doktor tek kese görünüyor demişti ikiz gebelik nasıl olabilir ama ikiz kardeşim de olduğu içim kafam çok karışıkİkiz oldugu için yüksektir kalp atışını 6 8 hafta arası duyabilirsin inşallah sağlıkla ilerler
Bende gördüm canım ama çok silik çizgi 2. Fotoda daha net. Hemen kan ver netlestir haber vermeyi unutmaAdetine henüz 5 gün var fakat bel kasık bacak ağrısı ve sabah bulantısı olmasından dolayı erken gebelik testi yaptım fotoğrafı ekliyorum yardımcı olur musunız çok silik bir çizgi çıktı yada artık ben öyle görmek istediğim için mi bilmiyorum sizlerde bakar mısınız sizce hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?