Kızlar yardımcı olur musunuz??

Maysaa

Hayirla ve saglikla gel...☝
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
213
46
98
Kizlar mrb Yeri burasi olmayabilir belki ama aranızda benim durumumu yaşayan yada daha önce yaşamış birileri varsa bana yardımcı olabilir diye yazmak istedim.Subatin 1 inde normal adet oldum 10 gün sonra(normalde yumurtlama zamanim ) pembe daha sonrasında kahverengiye donen 3 gunluk lekelenmelerim oldu doktora gittim sol yumurtalıkta iltihap var dedi fitil ve antibiyotik kullandım akıntım geçti geçen perşembe günü kontrole gittiğimde iltihap geçmiş ama 2.20 cmlik folikul kıstım oluşmuş normalde dongum 25 gun yani dun olmam gerekiyordu su an kasik agrim iki gundur baslayan goguste batma hissi var ama olmadim en son lekelenmeden bir gun once iliski olmustu test yaptim negatif acaba kist mi adetimi geciktiriyo?? Uzun yazdim kusura bakmayin simdiden tesekkurler...

Kimse yok mu bana cevap verecek :KK43:fikirlerinizi almak istemistim:cry:

Testi çok erken yapmışsın canım. Varsa bile çıkmazdı çünkü daha yumurtlama dönemindeymişsin. En iyisi kan testi yaptır veya erken gebelik testiyle şansını dene. Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.

Testi çok erken yapmışsın canım. Varsa bile çıkmazdı çünkü daha yumurtlama dönemindeymişsin. En iyisi kan testi yaptır veya erken gebelik testiyle şansını dene. Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.
Amin canim cumlemizin insallah...ama yumurtlama donemim gecti normalde reglim dundu cunku ama yumrtlama gec olduysa belki dedigin olabilir ama hamileligim disinda ilk defa adetim gecikiyor

Kistten kaynaklı olabilir canım bende de vardı iki üç gün gecikti adet olunca da geçti zaten

Amin canim cumlemizin insallah...ama yumurtlama donemim gecti normalde reglim dundu cunku ama yumrtlama gec olduysa belki dedigin olabilir ama hamileligim disinda ilk defa adetim gecikiyor

o ilk leke geldiği dönem muhtemelen yumurtlama dönemiydi diye düşündüm canım. Belki kullandığın ilaç da gecikme yapmış olabilir mi?

Kistten kaynaklı olabilir canım bende de vardı iki üç gün gecikti adet olunca da geçti zaten
Anladim canim insallah benim de oyle olur uzun surmez ve gecer. Su an bekliyorum bakalim,olamamak da kotu yapiyo insani sanki cozulemiyormusum gibi

o ilk leke geldiği dönem muhtemelen yumurtlama dönemiydi diye düşündüm canım. Belki kullandığın ilaç da gecikme yapmış olabilir mi?
Ben daha hic omrumde yumurtlama zamanimda lekelenme yasamadim ama bu durumu normal yasayanlar da varmis bende dedim acaba benim de mi bu seferlik boyle oldu diye ama muayene de doktorun dedigine gore iltihaptan kaynakliymis benimki..ilaclar da antibiyotik ve fitil normalde geciktirmez kist beni dusundurdu nedense canim

Kizlar burdamisiniz acaba ben hala beklemedeyim bugun bati 5 gun gecti ilk kez bu kadar gecikiyor ve garip olan hic adet olucakmisim gibi de değil sadece bir haftadir göğüslerim cok agriyor o kadar.az once ovulasyon testi yaptim belki gebelik varsa cikartir diye negatif gebelik olsa bu zamana kadar cikardi herhalde.daha once de kistim olmustu ama bir hafta erken adet gormustum anlamadim neden boyle oldu duzenim bozulacak diye korkuyorum kafam çok karışık :işsiz::KK43::KK17:

Back
X