Kizlar yardımcı olurmusunuz gebelik testi yaptım bir kaç saat sonra ikinci çizgi çıktı

baharokten

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
45
7
6
25
Normalde okadar yaptimki hiç çıkmamıştı ama şu son iki seferdir ikinci çizgi bir kaç saat sonra silik şekilde cikti

Eklentiler

• IMG-20220112-WA0001.webp
    IMG-20220112-WA0001.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG-20220112-WA0000.webp
    IMG-20220112-WA0000.webp
    18 KB · Görüntüleme: 101
Normalde okadar yaptimki hiç çıkmamıştı ama şu son iki seferdir ikinci çizgi bir kaç saat sonra silik şekilde cikti
Cizgi hemen cikmali, ALLAHtan umut kesilmez ben de yerinde olsam her gun dener dururdum...tavsiyem erken gebelik testi al normal testte sonradan cikan onda daha hizli cikar...ama saglik ocagina gitme ihtimalin varsa o daha garanti idrarda varsa kanda kesin vardir cunki 5 dk kan verirsin 2 saate ogrenirsin testle ugrasmazsin👍🏻

Cizgi hemen cikmali, ALLAHtan umut kesilmez ben de yerinde olsam her gun dener dururdum...tavsiyem erken gebelik testi al normal testte sonradan cikan onda daha hizli cikar...ama saglik ocagina gitme ihtimalin varsa o daha garanti idrarda varsa kanda kesin vardir cunki 5 dk kan verirsin 2 saate ogrenirsin testle ugrasmazsin👍🏻
Aynen canım kan vericem

Idrar testinde ilk 5 dakikada olusan sonuc esas alinir. Prospektusunde de bu yazar zaten.

Back
X