Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün dahil 3 günü değerlendirmeni tavsiye ederim
Normal mi adet günüm ve olmadım gebelik negatif ama yumurtlama pozitifYarın tam pik olur
Ama adet günüm ve olmadım yumurtlama pozitif nasıl oluyorbugün dahil 3 günü değerlendirmeni tavsiye ederim
Bi kaç gündür sol kasığımda ağrılar var arar ara gidip gelen kabızlık ve sürekli uyku hali var şüphelendim ama negatif çıktı adet olmayınca yumurtlama yaptım o pozitif şaşkınım açıkçasıAdet günümde yumurtlama olmuş demekki
Dün verdim acilde ama negatif 2 çıktıCanım yumurtlama zamanında da kasık ağrısı oluyor ama sen yinede istersen git bı kan tahlili ver
Ha bide çizgi aynı koyulukta fotoda ışıktan dolayı açık çıkmışYarın tam pik olur
gebelik testin var mı?Ama adet günüm ve olmadım yumurtlama pozitif nasıl oluyor
İlginiz için teşekkür ederim şuan kan geldi testler yanılabiliyormuş galiba onu anlamadımYani bir kaç gün sonra tekrarla gebelik testini
Evet var ama negatif kanda negatifgebelik testin var mı?
Evet var ama negatif kanda negatif
Test pozitif değil adet gelir yakında gebelik olsa ikisi eşit yada t daha koyu olurdu
Bu ay ovulasyon testi yaptin mi yani yumurtladigini gördün muDün verdim acilde ama negatif 2 çıktı
Yumurtlama günü herkeste değişkendirBi kaç gündür sol kasığımda ağrılar var arar ara gidip gelen kabızlık ve sürekli uyku hali var şüphelendim ama negatif çıktı adet olmayınca yumurtlama yaptım o pozitif şaşkınım açıkçası
Testi yaptıktan 1 saat sonra kanamam başladı malesef bende anlamdımilginç demekki geç yumurtluyorsun bu ay muhtemelen bir süre daha adet olmayacaksın ,ovülasyon testin çok net çıkmış çünkü
Her ay yapıyorum ben yumurtlama ovulasyon testi ışıktan dolayı rengi açık çıkmış t çizgisi daha koyuydu canım normal de sağlık olsun ne hapalımTest pozitif değil adet gelir yakında gebelik olsa ikisi eşit yada t daha koyu olurdu