Kızlar yardımcı olurmusunuz

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Merhabalar benım problemım esımle ilgili ailesi anne ve babası ıskenderunda yasıyo biz evlenmeden once ben ıstanbulda yasamak ıstıyorum dıye şartlı evlenmıstım kabul ettı kendısi polıs gorev yerı ısyanbul şark hızmetınıde yaptı.evlendık 3.yılımız cocuk ıcın tedavı goruyoruz ve bu bana her fırsatta yarın bı gun ıskenderuna yerlesıcez benm emeklılıgm gelıcek yada orayı ıstıycem tayıne dıyo hıcbısey demıyorum henuz net olmadıgından ama ıcden ıce cıldırıyorum sınırımden sen benmle burda istanbulda yasarız dıe evlendın oyle demıstın noldu da memleket hasretı sardı simdi annesi dolduruyo sen yanıma gelıceksın dıye dıye alttan alttan ben gidemem psklojısı sglm biri dglm ztn bıde annemden babamdan uzak naparım bılmıyorum napabılırım bu durumda kızlar bana bı yol gosterın ?

Böyle anlaşmalı evlilik olmaz. Hayat bu, ne göstereceği belli değil.
Annem babamdan ayrı dayanamam diye bir şey yok.
Eşinize evliligin tek kişilik olmadığını, sizin mutsuz olacağınız bir kararı bile isteye alarak size değer vermediğini falan söyleyin .
Ama senin annenin yanına gidemem, benimkinden ayrılamam diye söylemeyin..
Eğer illa ki istanbul dan gidelim derse ortak kararla bir yer secin .

Böyle anlaşmalı evlilik olmaz. Hayat bu, ne göstereceği belli değil.
Annem babamdan ayrı dayanamam diye bir şey yok.
Eşinize evliligin tek kişilik olmadığını, sizin mutsuz olacağınız bir kararı bile isteye alarak size değer vermediğini falan söyleyin .
Ama senin annenin yanına gidemem, benimkinden ayrılamam diye söylemeyin..
Eğer illa ki istanbul dan gidelim derse ortak kararla bir yer secin .
Cok dogru oyle dememem lazım tesekkur ederım turuncu pıjama😘

Siz anneden babadan ayri yapamiyorsunuz o neden yapsin? Ikiniz de aileye bagimlisiniz biz olamamissiniz. Sartli evlilik ilk defa duydum.
Galıba dogru bız olamamısız aıleye bagımlı evlılıkmı olur dımı kendıme cok kızıyorum zaten bu yuzden 😌

Yarinimizin garantisi yokken emekliliği düşünüp strese girmenin anlami yok. Zamanı gelince çocuk buyur zaten büyük şehire alışan çocuk da gitmez. Dediğim gibi hele bu emekli olsun da şartları degerlendirin

Merhabalar benım problemım esımle ilgili ailesi anne ve babası ıskenderunda yasıyo biz evlenmeden once ben ıstanbulda yasamak ıstıyorum dıye şartlı evlenmıstım kabul ettı kendısi polıs gorev yerı ısyanbul şark hızmetınıde yaptı.evlendık 3.yılımız cocuk ıcın tedavı goruyoruz ve bu bana her fırsatta yarın bı gun ıskenderuna yerlesıcez benm emeklılıgm gelıcek yada orayı ıstıycem tayıne dıyo hıcbısey demıyorum henuz net olmadıgından ama ıcden ıce cıldırıyorum sınırımden sen benmle burda istanbulda yasarız dıe evlendın oyle demıstın noldu da memleket hasretı sardı simdi annesi dolduruyo sen yanıma gelıceksın dıye dıye alttan alttan ben gidemem psklojısı sglm biri dglm ztn bıde annemden babamdan uzak naparım bılmıyorum napabılırım bu durumda kızlar bana bı yol gosterın ?
Bizde aynı şekilde evlendik İstanbul'da yasiycaz diye 3 yılda 3 şehir değiştirdik hayat size ne gösterir bilinmez bnce evlilikte şart da olmaz ortak kararlar olur. Bence emeklilik için şimdiden huzurunuzu bozmayın.

evlilikte şart olmaz ortak kararlar olur.koskoca kadınsınız sizde ailemden ayrı yaşayamam falan yok, evlenmeseydin o zaman hep beraber yaşasaydın ailenle derler ve haklı da olurlar.böyle içime atıyorum söylemiyorum da olmaz, açık açık orda oturmak istemediğini ifade et yoksa gün gelir bu zamana kadar neden sesin çıkmadı der.he bir de kriz çıkartabilecek şeyleri oturtmadan yoluna koymadan çocuk yapmayın.

Bana da böyle olmuştu, önce anlaşmıştık, yaşadığım şehirde oturacaktık. Ailelerin tanışmasına yakın, bir iki yıl bizimkilerle kalsak olur mu dedi, peki dedim, iş evlilik teklifine geldi, beş yıl orda otursak dedi, tamam dedim, en son tam işi resmiyete bağlayacağımız sırada ben ailemle yaşamak istiyorum dedi.
Söz nişan için acele etmesi meğer bundanmış, nişanlı olursam hayır diyemeyeceğimi düşünüp emrivaki yapmak istemiş. O gün ayrılmıştım, iyi ki ayrıldım. Ayrılmasaydım bu zamanlarda ben de aynı bu kelimelerle bu konuyu burada açıyor olacaktım.
Konuş diyeceğim ama, ben çok konuştum hiçbir işe yaramadı...

Evlenip kendi yuvasını kurmuş insanlarin annemden babamdan nasil ayrılırım diye düşünmesi biraz tuhaf değil mi? Evlenince anneyi babayi atin demiyoruz ama senin ailen varsa o zaman eşinin aileside var. Zamani gelince ortak farkli bir şehir seçebilirsiniz

Galıba dogru bız olamamısız aıleye bagımlı evlılıkmı olur dımı kendıme cok kızıyorum zaten bu yuzden 😌
Bana da böyle olmuştu, önce anlaşmıştık, yaşadığım şehirde oturacaktık. Ailelerin tanışmasına yakın, bir iki yıl bizimkilerle kalsak olur mu dedi, peki dedim, iş evlilik teklifine geldi, beş yıl orda otursak dedi, tamam dedim, en son tam işi resmiyete bağlayacağımız sırada ben ailemle yaşamak istiyorum dedi.
Söz nişan için acele etmesi meğer bundanmış, nişanlı olursam hayır diyemeyeceğimi düşünüp emrivaki yapmak istemiş. O gün ayrılmıştım, iyi ki ayrıldım. Ayrılmasaydım bu zamanlarda ben de aynı bu kelimelerle bu konuyu burada açıyor olacaktım.
Konuş diyeceğim ama, ben çok konuştum hiçbir işe yaramadı...
Olucak iş degılki yanı keske bende bastan bılseydım evlenmezdım ki oda istemıyodu ıskenderunu ama gel gorki annesı dolduruyo sureklı sen yanımıza gelceksın diye diye kararı degısıyo o yuzden zaten ıkı ayda bır uc aykalmaya gelıyolar daha ne dıye gidip yerleşırsınkı ıkı ablasıda burda evlıler bi erkek bu ya buna gucu yetıyo kadının cunku ne bılıyım ya zaman ınslh benden yana olur

Back
X