Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk muayene için bence devlete git .Kızlar hamile olduğumu daha yeni öğrendim ilk muaneme gitcem ama özel hastaneyemi yoksa devletemi gitsem karar veremedim yardımcı olur musunuz?![]()
Ozelde bekleme durumu vs devletteki gbi yogun olmaz. İyi doktora denk geldikten sonra ozel devlet farketmezde. Farkin ortaya ciktigi yer bekleme zamanlari. Bazen asiri kalabalik olabiliyor devlet hastaneleriKızlar hamile olduğumu daha yeni öğrendim ilk muaneme gitcem ama özel hastaneyemi yoksa devletemi gitsem karar veremedim yardımcı olur musunuz?![]()
sağlıkla kucağına al inşallah, devlet hastaneleri çok kalabalık olur, pandemi zamanında önermem hele ki bebiş de var artık. mümkün olduğunca kalabalıktan uzak, steril bir hastane seçmen daha sağlıklı olur ikiniz adına da.Kızlar hamile olduğumu daha yeni öğrendim ilk muaneme gitcem ama özel hastaneyemi yoksa devletemi gitsem karar veremedim yardımcı olur musunuz?![]()
Teşekkür ederimmmsağlıkla kucağına al inşallah, devlet hastaneleri çok kalabalık olur, pandemi zamanında önermem hele ki bebiş de var artık. mümkün olduğunca kalabalıktan uzak, steril bir hastane seçmen daha sağlıklı olur ikiniz adına da.
Teşekkür ederimOzelde bekleme durumu vs devletteki gbi yogun olmaz. İyi doktora denk geldikten sonra ozel devlet farketmezde. Farkin ortaya ciktigi yer bekleme zamanlari. Bazen asiri kalabalik olabiliyor devlet hastaneleri
teşekkür ederimmmCanım yaşadığın şehirde araştırıp iyi bir doktor bulmak önemli bence. Maddi durumun el veriyorsa özele gitmek daha avantajlı çünkü daha doktorlar daha uzun süre ayırıyor ve daha fazla ilgileniyor. Durumunu değerlendirip ona göre karar vermekte fayda var
Ya neden ki canım devlet dahamı iyiİlk muayene için bence devlete git .
Özel klinik daha ilgilenir falan da ama bilmiyorum bence ilki için gerek yok hastaneye git kan örneği falan alırlar genel olarak söylerler ve emin ol kimi kliniklerde göre daha hızlı sonuç alıyorsun çünkü özel kliniklerin cogunun kendi Labaratuvarlari falan yok ya .Ya neden ki canım devlet dahamı iyi
İlk muanede kalp atışlarını falan duyarmıyım acabaÖzellikle ilk 3 ay kontrollerimi özeldeki doktorumda yaptımm.. 4. Ay devlete de geçtim.. İkisine de gittim.. Ama özelde daha ilgililer.. Ve sıra problemi yok. Devlette kontrole girmek için randevu saatinden sonra ancak girebiliyorsun ve çok kalabalık. Bu zamanda devleti önermem ama kaydın olsun devlet hastanesinde
Kalp atışlarımiİlk muanede kalp atışlarını falan duyarmıyım acaba![]()
İlk muanede kalp atışlarını falan duyarmıyım acaba
Teşekkür ederim Allah razı olsunHaftasına ve döllenme zamanına bağlı canım.. ben 6. Haftalıkken gitmiştim duymuştum çok şükür .. Arkadayım 6. Haftada keseyi görüp 8. Haftada duymuştu kalp atışlarını..Sağlıkla doğsun inşaALLAH bebeğiniz
![]()