Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama akıntısı yumurta akı gibi oluyor. Sanırım adet sonrası kalan eski kan gelmiş. Yumurtlamak için biraz erken gibiKizlar adetim 3 gün oldu bitti dün akşam üzeri akintim oldu ama hem kremsi hemde kahverengi geldi sonra bugün de kremsi beyaz geldi kokusuz yani yumurtlama günüm mü olmuş olabilir mi yoksa normal mi
Yok beyaz kremsi geliyor sandım altima kaçırdım valla yaniYumurtlama akıntısı yumurta akı gibi oluyor. Sanırım adet sonrası kalan eski kan gelmiş. Yumurtlamak için biraz erken gibi
O derece çok geldiYok beyaz kremsi geliyor sandım altima kaçırdım valla yani
Olabilir belki erken yumurtluyorsunuzdur. Bebek için diyorsanız adet bittikten sonra iki günde bir ilişkiyle yumurtlama günü kaçırmamis olursunuzO derece çok geldi
Işte 3 gün oldu bitti bebek istiyoruz da 1 sene oldu olmuyor rabbim inslaalh nasip eder artık bilmiyorumOlabilir belki erken yumurtluyorsunuzdur. Bebek için diyorsanız adet bittikten sonra iki günde bir ilişkiyle yumurtlama günü kaçırmamis olursunuz
Doktora gittiniz mi? Hem eşiniz hem siz giderseniz belki bı sıkıntı vardır. Hoş bı sebep olmasada olmayabiliyor. Bende sizin aşamalardan geçtim en son tüp bebekle hamile kaldım. İns siz uğraşmadan doğal yoldan kalırsınızIşte 3 gün oldu bitti bebek istiyoruz da 1 sene oldu olmuyor rabbim inslaalh nasip eder artık bilmiyorum
Allah razı olsun gittim klomen verdi 3 ay önce sonra kontore gittim dedi bişeyin yok stres yapma dedi yapmıyorum işte bilmiyorum bayramdan sonra artık bakacaz inslaalhDoktora gittiniz mi? Hem eşiniz hem siz giderseniz belki bı sıkıntı vardır. Hoş bı sebep olmasada olmayabiliyor. Bende sizin aşamalardan geçtim en son tüp bebekle hamile kaldım. İns siz uğraşmadan doğal yoldan kalırsınız![]()
Normal sperm tahlili sperm DNA hasarını göstermiyor. Eşinizin sonuçları normalse DNA hasar testi yaptırabilirsiniz oda engel oluyor olmasına malesef. Bizim bı sebep yoktu sonra öğrendik spermleri hasarliymis.Doktorlar sperm miktarı çoksa yaptırmaya yanaşmıyor halbuki çoğu hasarlı çıkabilir.Allah razı olsun gittim klomen verdi 3 ay önce sonra kontore gittim dedi bişeyin yok stres yapma dedi yapmıyorum işte bilmiyorum bayramdan sonra artık bakacaz inslaalh
Ya işte bi tane çocuğum var eşim hayatta doktora gitmez çocuk için yani sanmıyorum 5 sene spral takiliydi bende doktor çok uzun süre kalmış ondan kaynaklı da olabilir dediNormal sperm tahlili sperm DNA hasarını göstermiyor. Eşinizin sonuçları normalse DNA hasar testi yaptırabilirsiniz oda engel oluyor olmasına malesef. Bizim bı sebep yoktu sonra öğrendik spermleri hasarliymis.Doktorlar sperm miktarı çoksa yaptırmaya yanaşmıyor halbuki çoğu hasarlı çıkabilir.
Anladım çocuğunuz varmış ne güzel. Olabilir. O zaman çözülecek bı sorun bence. Hayırlısı olsunYa işte bi tane çocuğum var eşim hayatta doktora gitmez çocuk için yani sanmıyorum 5 sene spral takiliydi bende doktor çok uzun süre kalmış ondan kaynaklı da olabilir dedi
Inşallah olur çok istiyoruz 1 sene oldu rabbim inşalalh nasip eder 2nciyiAnladım çocuğunuz varmış ne güzel. Olabilir. O zaman çözülecek bı sorun bence. Hayırlısı olsun