kızlar yardımcı olurmusunuz

yasel

utkum iiki varsin
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
207
0
296
Kocaeli
selam arkadaşlar 12hafta+3 günlük hamişim ama hiç karnım yok sanki hamile değilmişim gb geçen hafta doktora gittim doktorum utrason istedi hastanenin anlaşmalı olduğu görüntüleme merkezine gönderdiler dün utrasona girdim sonucunu alır almaz doktorumun muayahanesine çıktım doktorum perşembe günü hastanede olduğu için o günü bekleyemedim doktorum doğru dürüst bakmadı bile kağıda göre iyi göründüğünü söledi utrasona kendi bakması lazımmış benimde durumum yok her ay muayehanesine çıkamamki ne yapçam bilmiyorum daha geçen ay muayehanesine çıktım bebişimin boyu 57,84mm anladığım tek şey bu diğer yazılANLARDAN HİÇ BİŞEY ANLAMIYORUM KIZLAR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN eğer anlayan arkadaşlar varsa yazılanları söleyeyim bu arada ben kocaelide oturuyorum

selam Arkadaşlar 12hafta+3 Günlük Hamişim Ama Hiç Karnım Yok Sanki Hamile Değilmişim Gb Geçen Hafta Doktora Gittim Doktorum Utrason Istedi Hastanenin Anlaşmalı Olduğu Görüntüleme Merkezine Gönderdiler Dün Utrasona Girdim Sonucunu Alır Almaz Doktorumun Muayahanesine çıktım Doktorum Perşembe Günü Hastanede Olduğu Için O Günü Bekleyemedim Doktorum Doğru Dürüst Bakmadı Bile Kağıda Göre Iyi Göründüğünü Söledi Utrasona Kendi Bakması Lazımmış Benimde Durumum Yok Her Ay Muayehanesine çıkamamki Ne Yapçam Bilmiyorum Daha Geçen Ay Muayehanesine çıktım Bebişimin Boyu 57,84mm Anladığım Tek şey Bu Diğer Yazılanlardan Hiç Bişey Anlamiyorum Kizlar Lütfen Bana Yardim Edin Eğer Anlayan Arkadaşlar Varsa Yazılanları Söleyeyim Bu Arada Ben Kocaelide Oturuyorum

Canim Sosyal Bi Güvencen Yokmu çok Ii Devlet Hastaneleride Var Yada Kadin Doğum Hastaneleri özelmi Senin Gittiğin Yer

hayır özel değil devlet hastanesine gidiyorum utrasonu dısarda çektirdim hstanenin anlaştıgı görüntüleme merkezinde çekyirdim

canım basit bir ultrasonda bebeğin boyu vs.ölçülerek normal olduğu anlaşılır
benim bir arkadaşım var
oda seninle aynı
hiç karnı yok
nerdeyse dümdüz
benimki ondan daha büyük
geçenlerde doktora gitti ve herşey normalmiş
bence fazla takma
ama kontrollerinide ihmal etme

gayet normal canım göbeğinin olmayışı hafta olarak.içini ferah tut...

selam arkadaşlar 12hafta+3 günlük hamişim ama hiç karnım yok sanki hamile değilmişim gb geçen hafta doktora gittim doktorum utrason istedi hastanenin anlaşmalı olduğu görüntüleme merkezine gönderdiler dün utrasona girdim sonucunu alır almaz doktorumun muayahanesine çıktım doktorum perşembe günü hastanede olduğu için o günü bekleyemedim doktorum doğru dürüst bakmadı bile kağıda göre iyi göründüğünü söledi utrasona kendi bakması lazımmış benimde durumum yok her ay muayehanesine çıkamamki ne yapçam bilmiyorum daha geçen ay muayehanesine çıktım bebişimin boyu 57,84mm anladığım tek şey bu diğer yazılANLARDAN HİÇ BİŞEY ANLAMIYORUM KIZLAR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN eğer anlayan arkadaşlar varsa yazılanları söleyeyim bu arada ben kocaelide oturuyorum

yaselcim hamileyken herşeyi sorun olarak görüyorsun bu senin elinde olan bişey degil tavsiyem hiiiç bişeyi kuruntu yapma hamileligin tadını çıkar bastırarak söylüyorum tadını çıkar her zaman ele geçmiyo inşaallah hiç bi sorunun yoktur sag salim kucagına alırsın inşaallah bende hergün aynaya bakıyodum ne zaman çıkacak karnım diye inanmazsın 5 aydan sona çıktı bunlar sorun degil kafanı rahat tut :nazar::1hug:

canım fiyatları makul olan özel hastahanelerde var oralarda bence sorularına kolaylıkl acevap bulabilirsin.ayrıca doktor normal dediysede normaldir bak mesela ben özel hastahaneye gidiyorum ama baanada şimdiye kadar doktorum bebeğimin boy yada kilosundan hiç bahsetmedi bende e bende sormadım tabi çünkü bebek gaye iyi ve sağlıklı gelişiyo dedi,mi bana yetiyo.karnın agel,ince ben 13 haftalık hamileyim belkide seninki kadar bile belli olmuyodur çünkü bu kişinin fizyolojik durumuyla ilgidir.bebeğin sağlıklı olduktan sonra karın büyük olmuş küçük olmuş ne farkeder.

canım yaa ben 5 aylık hamileyim benim bile yeni çıkıyo daha erken..ayrıca her muayenede ultrasonla bakılmıyomu yani ..nasıl şey bu başka yerde usg çektirmek..makul fiyatlı ssk anlaşmalı özel hastaneler var..onlara git..hem detaylı bilgi alırsın..bu arada karnının bu haftalarda büyümemiş olması bebeğin de büyümediği anlamına gelmez ..bunu unutma ..bebek en hızlı 4. aydan sonra kilo alır..

benim karnım nerdeyse 6 aylıkken çıkmıştı..her gün aynaya bakıyordum niye çıkmıyor diye:)) sonra bi büyümeye başladı aman allahım patlayacağım sanıyordum...hamile iken hep bi sorunmu var diye kendimizi yiiyp bitiriyoruz..oysa tadı çıkarılması gereken bi mucize..tadını çıkart arkadaşım..zaten sorun olsa söylerler..

benim karnım nerdeyse 6 aylıkken çıkmıştı..her gün aynaya bakıyordum niye çıkmıyor diye:)) sonra bi büyümeye başladı aman allahım patlayacağım sanıyordum...hamile iken hep bi sorunmu var diye kendimizi yiiyp bitiriyoruz..oysa tadı çıkarılması gereken bi mucize..tadını çıkart arkadaşım..zaten sorun olsa söylerler..

Aynen benimde böyle 5,5 6 aya bi girdim sanki birden çıktı karnım.12 haftalıkken göbeğinin çıkmaması cok normal.

Ben 9 haftalik hamileyim benimki gazmidir bilemiyorum ama karnim sis 😑 doktora en son bir hafta once gittim doktorum herseyin normal oldugunu soyledi bu arada bebisim 1.33 cm olmus 60kg hamile kaldim suan 63kiloyum simdiden boyleyse ilerleyen aylarda nasil olicak merak ediyorim

Back
X